Uddrag fra en dagbog #7

Dagbog_zps927e50be

Intro: På dette tidspunkt i mit liv er vi flyttet fra Århus til Randers, men jeg bor faktisk i Mariager, hvor jeg er på efterskole.

Tirsdag d. 30/1 2001 (Miriam, 15 år, 9. klasse)

Ja, nu er vi inde i år 2001. JEG ER FORELSKET! Han hedder K og går på [anden efterskole ved siden af min]. I starten af året var jeg fuldstændig væk i D… Men han er et svein. (Ja, stavet sådan. Og udtalt sådan. Teenageslang er en form for kunst, red.) Han ser pisse-godt ud, men har lort som personlighed!

Lidt om K: Han ser godt ud! Han har de skønneste dådyrøjne på Guds grønne jord! Jeg smelter fuldstændig, når han kigger på mig (og det gør han faktisk tit)! Han har en kanon-god overkrop… Vi kan nemlig se deres soveværelse heroppefra, og nogle gange glemmer de at rulle for om aftenen… Det nyder vi synet af.

Nå, men shit. Så blev Miriam lige en horny teenager. 😀 Jeg er i øvrigt stensikker på, at K på dette tidspunkt ikke havde den fjerneste idé om, at jeg overhovedet eksisterede, men jeg kan godt forstå, at mit 15-årige, meget forelskede jeg ikke kunne bære at acceptere det faktum.

Læs også første, andet, tredje, fjerde, femte og sjette indlæg i føljetonen.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.