Jeg er jo Bridget Jones #234

IMG_3125

1. Jeg købte engang i Primark et par træningsbukser af den årsag, at de lignede mine yndlingstræningsbukser fra H&M til forveksling. Samme design, samme mønster. Forleden indviede jeg dem så endelig og måtte til stor skræk indse, at de ikke var de samme. Slet, slet ikke. For hvor dem fra H&M gør en fremragende indsats, når det kommer til at skjule perspiration, så gjorde mine Primark-bukser det absolut modsatte, hvorfor jeg efter endt træning måtte forlade Fitness World med, hvad der bedst kan beskrives som en sved-ble.

2. Til gengæld har jeg fundet verdens bedste trick til træningsmotivation: Man skal bare udvikle et mindre crush på en af de andre medlemmer. Ikke bare tager man oftere af sted i håb om, at han er der, men hvis han ikke er, bliver man længere i håb om, at han kommer. #stalkerMiriam

3. Vil gerne lige påpege, at jeg på gårsdagens ellers meget idylliske billeder har maxikjole på, fordi jeg ikke orkede at barbere ben.

4. Fik på dagen i øvrigt også den gode ubevidste sviner, da jeg bad min søster om at tage nogle billeder uden alt for meget af mine overarme (min største tykke-svaghed), hvortil hun svarede: “Er det overhovedet muligt?” Tak tak.

5. Hver gang, og jeg mener hver gang, jeg lægger et bevidst uflatterende billede af mig selv på instagram, skrider folk i hobetal. Det morer mig lige meget hver gang. Jeg er begyndt at bilde mig selv ind, at det nødvendigvis må være halvforelskede mænd, der kun gider se på mig, når jeg er lækker. (Rend mig, jeg er altid lækker!)

6. Når man tager den sidste p-pille en fredag aften og konkluderer, at der ikke er en månedspakke mere i æsken, som man troede. Nå, men så ser jeg da frem til fem dages totalt unødvendig blødning.

7. Det irriterer mig lidt, at amerikanerne ikke holder fars dag samme dag som os. Mest fordi jeg nu er pinligt bevidst om, at jeg vist glemte den rigtige fars dag. Undskyld far!

8. Jeg er endelig bukket under for presset og har fået Netflix. Så… Vi ses om et års tid, ikke?

(9. Selvom jeg er ovenud lykkelig over et gensyn med Gossip Girl, så er jeg altså lidt skuffet over manglen på dårligt reality-tv. Hvor er Say Yes to the Dress? America’s Next Top Model? Hvad som helst Kardashian? “Det skal jeg da ha’, det skal jeg da ha’, Torkild!”)

10. Min mor har brokket sig over, at jeg skriver for meget “fuck” på bloggen, så jeg har gjort mig meget umage med den sidste uges tid at skrive ‘shit’ i stedet. 😀

Kommentarer (27)

Der er lukket for kommentarer.