Berliner-haul

Som lovet hermed en video af rovet fra Berlin. (Bedre sent end aldrig, i vanlig stil! 😀 ) Jeg vil i øvrigt påpege, at dette er første gang nogensinde, jeg reelt har redigeret en video i stedet for bare at smide hele herligheden op, og det tog rockerlang tid, og jeg er sindssygt (og irrationelt) stolt! Jeg er en teknikspasser af dimensioner, og jeg googlede mig igennem hele processen, men det gik!

Det er generelt min erfaring, at folk ikke gider helt uoverskueligt lange videoer, så planen med både denne og fremtidige vlogs er at holde dem i overkommelige længder.

Enjoy!

Kommentarer (52)

 • Hej! Sikke et fint indlæg 🙂 Hvor er det du siger at dine sheer læbestifter er fra? Essence? Kan man købe dem i DK?

  • Ja, de er fra Essence. Jeg tror ikke, de har danske forhandlere, men måske på nettet?

 • Åh, LUSH er min akilleshæl… Jeg elsker det shit.
  Jeg har SÅ MEGET brug for den Hogwarts t-shirt! I need it in my life.

 • Hej Miriam!
  First of all: elsker din blog.
  Second of all: er nysgerrig på om du bruger curly girl metoden, siden du har så flotte krøller? Hvis ikke, så ville jeg elske hvis det var noget som du måske ville afprøve og eventuelt give en bedømmelse af på bloggen. Har selv en veninde som roser metoden til skyerne, så tænkte at det måske var noget som dig (og dine følgere) også kunne få glæde af 🙂

 • Jeg elsker, når du laver videoer! Det er fedt at se, at din humoristiske personlighed, som man som læser kender fra dine skrevne indlæg, også skinner frem på video. Jeg ser selv ret mange videoer på YouTube, og det kunne være fedt at se flere fra dig 🙂

  • Tak! Det er faktisk planen at oppe mængden af videoer. Det er en tidskrævende proces, så det har været nedprioriteret før i tiden, men nu prøver jeg. 😀

 • Hahahaha fantastisk video – jeg er vild med dit ansigtsudtryk da løbestifterne ryger på gulvet første gang

 • Godt gået med redigeringen! Hold kæft det er spasser svært :p havde medie fag i gym hvor man skulle fremstille en video og har også skulle redigere videoer i andre forbindelser og jeg bander og svovler lige meget hver gang haha.. elsker detaljen med at gøre lyden langsom og dyb :p

  • Jeg bandede også en del, kan jeg afsløre, men der er heldigvis virkelig mange idiotsikre guide at komme efter efterhånden!

 • Indrømmet… Jeg hørte overhovedet ikke hvad du sagde de sidste par minutter af optagelsen – koncentrerede mig alt for meget om at høre, hvor tæt på Hjem-Is Bilen kom din lejlighed, og om den stoppede nedenfor. 🙂

 • Hvor er du smuk og charmerende, Miriam! Og dit hår! Waow!
  Men en hel video uden Frank kom forbi og vinkede? Piv.

 • Dit ”ÆÆÆÆLSKER” i slowmotion fik mig lige til at grine alt for meget.
  Jeg ææææælsker dig Miriam.

  Kram Caroline

 • Jeg elsker simpelthen så meget hvordan din humor skinner igennem i den måde du har klippet videoen på. Er klart fortaler for flere videoer fremadrettet 😀

 • Åh jeg elsker når du laver film, du er så hyggelig og fyldt med humor og det forstærkes heldigvis kun i videoerne:) godt gået med redigeringsarbejde!

 • Jeg flækkede altså også af grin over din uventede ÆLSKEER og fjæs over at smide læbestift på gulvet.
  Du er sej, hvis du ikke har redigeret video før og få det på plads – det gjorde ihvertfald videoen 20 gange sjovere. God weekend 🙂

 • Åh Miriam, jeg kunne godt tænke mig en guide til hvordan du får dine krøller så fine. Jeg sidder dybt misundelig med frizzy hår.

  • Det kunne vi nok godt fikse. 🙂 Men i bund og grund handler det om ikke at skille sine krøller ad og derfor sjældent vaske eller rede det, men bare skille de samlede lokker ad med fingrene og holde dem samlet med noget produkt af en art. 🙂

 • Fuck, du er sød og dejlig! Flere videoer med dig haha 😀 Og klap også lige dig selv på skulderen over redigeringen! Godt arbejde!

 • Jeg hepper også på flere videoer i fremtiden, hvis du finder tiden. 🙂

  Jeg gik lige igennem kommentarene for at se om andre havde undret sig over at Frank ikke var med. Så da jeg så de kommentar til Lisa, måtte jeg lige gå tilbage og se om jeg kunne spotte ham. Nu sidder jeg så her og tuder! På trods af hans korte medvirken formåede han i den grad at minde min om vores egen frank-look-a-like June, som vi efter 9,5 år (hun blev 13 år, men hun kom først til os da hun var 3,5) måtte sige farvel til i torsdag. Hun havde lymfekræft, og vi synes ikke længere hun var stabil på den medicin vi kunne give hende, så vi valgte at sige stop før hun fik mange smerter. Jeg var egentlig så ok med det som man nu kan være (vi havde en lille uge til at vende os til det og få sagt ordentligt farvel), men det ramte mig godt nok lige at se Frank gå rundt der bagved. – Det er nok (den fortrængte) tanken om at jeg ikke skal se hende igen der lige stak sit hoved frem.

  Nå men, jeg vil stadig gerne have flere videoer – også gerne med Frank hvis han gider (hvilket han højt sandsynlig som den stolte og stædige brite han er IKKE er særligt begejstret for). 😀

  Keep up the good work.

  • Årh. RIP June. Det gør naller at miste et kæledyr. De er jo medlemmer af familien. Jeg skal prøve at lokke Frank med i fremtidige videoer. 🙂

 • Fuck du har det sødeste grin, der hvor du griner af sex bomb 😀 Virkelig charmerende! Elsker din blog, keep up the good work!

  • De har et stort udvalg, men jeg har aldrig købt nogen af delene derinde, så jeg kan desværre ikke anbefale specifikke produkter.

Der er lukket for kommentarer.