Kommentarer (9)

  • Men ved hun da ikke at vejen til en katteejers kærlighed og opmærksomhed er ved at forgude katten? Jeg elsker når folk elsker min kat! Btw. føler totalt den med grillen. Ringede grædende til min far fra toilettet, fordi jeg havde inviteret min studiegruppe til grill for at imponere de sladrende bitches.

  • Åh av mit hjerte… Den med pigen og moderen der elsker broderen højere, den kender jeg hjemmefra 🙁 fx min mor fik et arbejdsværelse, dengang vi begge var flyttet hjemmefra, og det blev dekoreret med mange billeder af min bror og ikke et eneste af mig – da jeg spurgte hvorfor, var svaret at hun ikke synes hun havde et godt billede af mig… Av…

  • Uh, den med zombierne er jeg med på! Har dog åbent og ærligt meddelt min kæreste, at han ikke kommer med i mit team. Han er god til at lave mad og rydde op, men kæmpe mod zombier? He’ll only drag me down!

  • Jeg er mor til både en datter og en søn. Jeg elsker mine børn lige højt, men på forskellig måde. Jeg ved min datter tror, at jeg elsker hendes bror mere. Det er fordi, vi har mange konflikter. Vi går hinanden på nerverne (og ligner i øvrigt hinanden af sind). Hendes bror er meget nemmere for mig at være sammen med. Vi pjatter mere, og vi har langt færre konflikter.
    Men det er en fejl at tro, at det har noget som helst at gør med dybden af følelser. Måske netop fordi min datter og jeg “skubber” til hinanden, er det også hende jeg har de dybe samtaler med. Min relation til hendes bror er mere overfladisk. Han lukker mig ikke ind i sine tanker og omvendt. Min kærlighed er lige stor. Men den er forskellig. Jeg håber det giver mening for dig.

    • Det der lyder præcis ligesom mig og min far, jeg er som snydt ud af næsen på ham og vi kan VIRKELIG toppes, især fordi vi begge er lige stædige. Vi ligner selvfølgelig også hinanden på gode måder. Jeg kan snakke med ham om ting, jeg aldrig ville kunne snakke med min mor om. Til gengæld har jeg et “nemmere” forhold til min mor, fordi vi kan hygge, grine og lide mange af de samme ting, vi er begge stærke til smalltalk og bevares, jeg betror mig da også til hende men slet ikke på samme måde eller lige så naturligt som til min far. Det har måske nok også noget at gøre med at min mor som sygeplejerske er lidt for erhvervsskadet til at kunne snakke depression følelser med uden at skulle degradere dem til symptomer og snakke i statistikker i stedet for bare at forholde sig til mig, hendes datter 😛

  • Haha, jeg er vild med den hvor personen “kom til” at bytte rundt på kanel og Cayennepeber. Hallo, kan ikke være den eneste der fangede referencen? Det lille hus på prærien og Laura Ingalls der skal lave noget kanel kylling til ærkefjenden Nellie og lauras største crush (som senere bliver gift med Laura) Almanzo der er på date og Laura bruger Cayennepeber istedet for kanel til kyllingen og spolerer daten totalt?!

Der er lukket for kommentarer.