Min mandehadeliste #3

Xgr4x_f-maxage-0

– Mænd i lidt for korte bukser.

– Mænd, der elsker Jensens Bøfhus.

– Mænd, der tager deres telefon midt i en (fysisk) samtale. Ikke fordi det er et vigtigt opkald, bare fordi den ringer.

– Mænd, der bruger “smil!” som indgangsreplik. Fuck off. Jeg elsker mit resting bitch face.

– Mænd, der siger advokado.

– Mænd, der prøver at fistbumpe mig.

– Mænd i Che Guevara t-shirts.

– Mænd, hvis mødre kalder dem “skat”. Nooo! Skær navlestrengen over!

– Mænd, der konstant snakker om, hvor umulige kvinder er at finde ud af. Det er mænd sgu da også, men det fabler jeg da ikke om nonstop! (Vent… Nå, fuck it, jeg har været dobbeltmoralsk før.)

– Mænd, der stadig er bedste venner med alle deres ekser.

– Mænd, der smider skrald ud ad vinduet fra en kørende bil.

– Mænd, der ikke kan overtales til i hvert fald en enkelt gang at se The Notebook sammen med mig. Det er ikke ægte kærlighed, før man har set The Notebook!

Læs også første og andet indlæg i serien.

Kommentarer (26)

 • Jeg har fistbumbet en Bauhaus medarbejder efter han hjalp mig med at finde en bestemt skruetrækker.

 • Haha min mor kalder stadig både mine brødre og jeg for skat, det har jeg slet intet problem med. Til gengæld har jeg det ret stramt med voksne kvinder der kalder deres far for farmand, gerne med den der påtagede søde stemme.

  • Jeg eeeeelsker bøf og whiskeysovs… Men ikke så meget i den kvalitet, de serverer på Jensens. :-/

 • Kan så meget nikke genkendende til den med resting bitchface og “smil” replikken! Var i Australien sidste år, hvor to fyre slog sig ned ved mine veninders og mit bord (så kan godt tillade mig at kalde dem forholdsvis fremmede), de sidder så to meter fra mig, hvor den ene siger til den anden, at jeg da egentlig ville være ret pæn, hvis jeg gad at smile lidt!
  Ikke lige umiddelbart en replik der gav mig lyst til at smile – blev simpelthen så sur over, at han troede, at han var i sin gode ret at bede mig om det, og derefter forvente at jeg synes han var dagens helt i skysovs!

 • Hader The Notebook. Jeg kan lide idéen bevares, men filmen er langtrukken og kedelig, og skuespillet er so-so. Sorry not sorry..

  • Jeg troede jeg var den eneste, folk kigger på mig, som jeg er fuldstændig hjerteløs når jeg siger det. Jeg græder til alle mulige andre film, the notebook gør bare ikke tricket for mig!

  • Noooo, jeg elsker The Notebook. Hvis han ikke gider være pladderromantisk med mig, så har vi ingen fremtid! 😀

 • Advokado! Hader det ord! Måske fordi jeg var gift med en som aldrig lærte at den lille delikate frugt/grøntsag overhovedet ikke har noget med jura at gøre. Han udtalte det forresten ADvokado! – Jeg blev skilt! 😀

 • Synes det er SÅ dejligt, når en fyrs telefon ringer, og han så bare ligger den ned i lommen igen. Så føler jeg mig virkelig set og prioritet højere end den dumme telefon 🙂

 • Hmm.. Min mand elsker Jensens Bøfhus – heldigvis kan jeg også acceptere at spise der i ny og næ.. Han har lært at sige avocado og siger kun ‘advocado’ for provokationens skyld.. Så det er vel en forbedring 😀 Og så stortuder han til The Notebook – hvorimod jeg faldt i søvn.. Uuupps…

Der er lukket for kommentarer.