Tip: Morgenmelankoli

fghjklæø

Jeg er egentlig ikke en tumblr kind of girl, men ind imellem falder jeg over et koncept, der begejstrer mig. Som fx Straight White Boys Texting, der er eksempler på sexoptagede fyres meget u-smooth forsøg på at score ved at mase det seksuelle emne på banen med vold og magt. Sjovt og lidt sørgeligt.

Dagens tumblr er mest bare sørgelig. Men på den triste måde. Den hedder The Last Message Received, og navnet forklarer vel egentlig sig selv fint. Der er både tale om den sidste besked inden et dødsfald, men også det den sidste kommunikation i venskaber, forhold og familierelationer, der er gået i stykker. Nogle gange med baggrundsforklaringer, nogle gange uden.

Det er ikke just munter læsning, men det er meget relaterbart og på en eller anden måde egentlig lidt smukt, synes jeg. Så hvis I er i det melankolske hjørne, synes jeg I skal give siden et kig. 🙂

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.