Billboard Awards 2016 ifølge Miriam

hjklæø

For at lægge ud med mine favoritter, så ramte både Laverne Cox og Kate Beckinsale ret meget plet i min bog. Men de var samtidig unægteligt noget mere glamourøst klædt på end det øvrige klientel, der mest lignede noget, der skulle til fest på Ibiza i start-00’erne.

hjikolp

…Case in point, Tove Lo, der iført den farve i hvert fald ikke er i fare for at blive skudt i en jagtulykke. Omvendt ligner hendes kjole nok også mere noget, der skal anvendes til fiskeri. Kesha ligner til gengæld en af de der virkelig kliché-agtige roller i en Quentin Tarantino-film, der taler med en solid Texas drawl og lever af whisky og kokain.

ghjkl

Sibley Scoles vil helt vildt gerne være Beyoncé (ditto, i øvrigt), og Z LaLa laver et solidt forsøg på at efterligne Lady Gaga, men venner, det går altså ikke. For at nakke et af Michael Kors’ yndlingscitater fra Project Runway: “We’ve seen this before.”

bhjkl

Meredith Mickelson. Jaja, buksedragten er lidt sær, og billedet skriger “her er min vagina!”, men har I nogensinde set så habilt et duckface før? Der er så meget spænding i de læber, at de kunne oplyse en 40 watt pære! Halsey er imidlertid iført noget, der mest af alt ligner et satanisk ritual af en art.

hjkl

Og sidst, men ikke mindst: Britney Spears.  Jeg elsker, elsker, elsker Britney, men en del af mig er overbevist om, at hun rent faktisk døde tilbage i 2008 og er blevet erstattet af en robot. Hendes smil er altid underligt stift i disse dage, og jeg har svært ved at tro på, at et rigtigt levende menneske ikke ville sige fra, før hun iførte sig et outfit, hvor hendes trusser havde slæb…

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.