Berlin-shopping forude!

IMG_2875

Hold nu kæft, hvor er det varmt i dag. Eller, det synes jeg i hvert fald, men da jeg spurgte Siri efter temperaturen svarede hun: “It’s only 23 degrees. I don’t find that particularly hot.” Pisseflabet. Jeg er ved at gå i opløsning! Men Siri har selvfølgelig heller ikke cyklet i fem forskellige butikker for at opstøve de der genlukkelige plasticposer, man skal have med i lufthavnen. Jeg ved godt, de angiveligt har dem derude, men med mit held har de ikke flere, og jeg vil altså ikke ofre min spritnye MAC-concealer til lufthavnsguderne!

Nu har jeg jo blankt erkendt, at min tur til Berlin i morgen primært kommer til at bestå af shopping, og i den forbindelse var der flere, der gerne ville vide, hvad jeg går efter, når nu jeg efterhånden har taget turen nogle gange. Den sikre vinder er først og fremmest makeup. I Tyskland har de to Matas-lignende bikse ved navn henholdsvis DM og Rossmann, og de bugner begge af åndssvagt billige makeupmærker, der i min erfaring er mindst lige så fine som Rimmel eller L’Oreal. Jeg er især fuldstændig tosset med læbestifterne fra Essence, der koster omkring ?2 hver. Faktisk er to af mine absolutte go-to nuancer derfra, og jeg tænker, jeg skal have anskaffet mig et par backups den her gang – foruden de uundgåelige nye farver.

Derudover har Tyskland også glæden af det italienske makeupmærke KIKO, som har egne butikker rundt omkring. De er lige niveauet dyrere end Essence, men stadig billigere end det meste, vi er vant til herhjemme, og hos dem går jeg især efter neglelakker. De har en million varianter, der igen ikke koster mere end et par euro, og min samling derfra er efterhånden helt habil.

Udover makeup prioriterer jeg naturligvis Primark og alt dets skønhed, men derudover er jeg særdeles begejstret for TK Maxx, der blandt andet sælger mærkevarer til outletpriser. Der er i særdeleshed kups at gøre på solbriller, og jeg har købt både de vinrøde fra Balmain og de sorte fra Missoni derinde til langt under halvdelen af originalprisen. Sidste gang ramte jeg også ind i en anden outlet omkring Ku’damm, der resulterede i verdens fineste Dolce & Gabbana-ankelstøvler, og selvom jeg normalt mere er en Øst-pige, (og Ku’damm ligger i Vest,) så er det meget muligt jeg kigger forbi den butik igen.

Jeg skal flyve i morgen lidt over 8, så jeg skal rockertidligt op. Men det gør heldigvis ikke så meget, når man kan se frem til at svinge Visa-kortet og spise store mængder pasta. Vi ses dernede!

Kommentarer (27)

 • God tur til den beste shoppe by i verden 😀
  Jeg ELSKER Essences neglelakke.. det koster ingenting og jeg synes de holder så godt 😀 og så elsker jeg deres brede pensler! En tur i DM er et must!
  og snyd med Primark! 😉

 • De sidste mange gange (flere år efterhånden) har jeg bare proppet tingene i en frysepose og det har jeg aldrig fået noget bøvl med 🙂 Og jeg har både fløjet rundt i Europa og USA.

 • Argh, Miriam for pokker, nogle gange elsker jeg virkelig bare din indstilling til tingene. Du giver mig sgu altid et smil på læben 😉

  Jeg er i hvert fald hamrende misundelig over din overskudsagtige shoppingstrategi samt den generelle jeg-smutter-lige-til-Berlin-hed. God tur, og god shopping! 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Jeg bruger bare sådan en almindelig frysepose med en klemme på – det har jeg gjort på mange flyvninger og det er aldrig blevet kommenteret. Så du kunne sagtens have undværet din cykeltyr – men hey det er sundt at cykle 🙂

  • Jeg tror bare, jeg er for meget bangebuks til ikke at overholde reglerne. Teknisk set kunne man jo få konfiskeret sine ting, fordi det ikke overholder reglerne. :-/

  • Haha, döneren er bedst, hvis man er fuld, men Kinder indkøber jeg altid i store mængder!

 • Min absolutte yndlingslæbestift er også fra essence 🙂 Må jeg spørge hvad dine to go-to nuancer hedder? Smiley med hjerter i øjnene

  • Så tror jeg lynhurtigt, du kommer til at kende byen bedre end mig. Jeg holder mig ret meget til det, jeg kender! 😀

  • Der kommer jeg til at være dig svar skyldig, for jeg kan overhovedet ikke huske, hvad butikken hedder.

 • Jeg er også meget til Kiko neglelakker og ALT fra DM

  Hvis du er på Ku’Damm eller i nærheden og får lyst til en is skulle du prøve Fräulein Frost i Uhlandsstrasse

 • Hvilket flyselskab skal du med? 1½ dag er lige i underkanten, synes jeg, medmindre det er billig transport 🙂

  • Jeg flyver med EasyJet, men det er skam helt bevidst, at jeg kun skal være der så kort tid.

 • Jeg ELSKER Kikos øjenskygge og læbestift! De er så åndssvagt billige (har købt i Italien og Portugal) og fine. Ihhh <3 That being said så kender jeg ikke til prislejet i Tyskland, men tingene koster et par euro nede sydpå. Elsker, elsker!

  • Jeg synes, KIKO bliver lige dyre nok i læbestifterne, når man sammenligner med de andre discountmærker i Tyskland. Men stadig noget billigere end herhjemme!

Der er lukket for kommentarer.