Februar og marts 2015

Jeg kom væk fra det med tilbagebliksindlæg, fordi Blogger lavede deres arkivsystem om, så man seriøst manuelt skulle klikke sig bagud gennem hele året for at nå den ønskede måned. Og det gad jeg ikke. Men nu er jeg på WordPress, som funker meget bedre, så her har I dem tilbage! I får i øvrigt for både februar og marts, fordi jeg lavede den til februar først, og så gik det op for mig, at vi lige er gået ind i april, ikke marts. Nå, men nå.

Anywho, sidste år på denne tid…

hpiujnloslashaelig_zps687704ac

…Gik jeg all in på det der dating for første gang. Først fandt jeg Potentialemanden, så dumpede han mig, før vi overhovedet mødte hinanden, hvilket (nok mest af symbolske årsager) fik mig til at gå helt ned med flaget. I dag er jeg heldigvis noget mere hærdet. 😀

uhygtfrdes_zpscf80476e

Reboundede jeg med Amerikaneren, som var helt vildt sød, selvom han boede virkelig langt væk, og jeg ikke kunne lade være med at rette på hans sprog.

oscars3_zpse1d9efo7

…Skrev jeg om den røde løber til Oscars 2015. Har stadig mareridt over Solanges orange buksesæt-kjole-hybrid. Brrrr.

dfghjkl_zps19b49692

Brød jeg et løfte. Det har jeg det stadig lidt skidt med.

5e504dcc22850e8494d1d41f8d24adf4_zps8wve9dwz

…Brokkede jeg mig over det velmenende råd, man altid får, men aldrig beder om, når man bare gerne vil brokke sig. Det er stadig noget, der kan irritere mig helt grænseløst, selvom jeg udmærket godt ved, jeg burde havde det lige nøjagtigt omvendt.

IMG_0279_zps963a2d11

…Skrev jeg om nogle af de typiske tegn på at være katteejer. Som fx at man aldrig holder op med at støvsuge, og at man ved, at katte anser halvfyldte madskåle for værende helt tomme.

dfghjioparing_zpsf42d0be2

…Skrev jeg føljeton om dengang, jeg datede tre forskellige Martin’er, hvilket resulterede i, at jeg aldrig igen ville date en med det navn. Gæt selv, hvad Serienørden hed…

Kommentarer (9)

  • Der er noget underligt noget det med navne! I mange år hed alle drengemændene i mit liv Christian/Kristian. Jeg var til sidst sikker på, at jeg ville ende med en sådan. Men nu kører jeg på femte på med en Henrik. Et navn jeg ellers forbinder med veninders fædre: men han er LANGT bedre end nogen Christian/Kristian nogensinde var for mig 😉 Så! Der er muligt at bryde navneforbandelsen!

    Kh. Camilla / http://www.chatterings.dk

  • Ja, du har helt ret; brok bør ved lov udnævnes til at være en form for envejskommunikation, der kun kan suppleres med forstående hm-mm-lyde eller tilsvarende. Hvem er det monstro, der ikke forstår at brok svarer lidt til brækkesyge, hvor folk bare skal holde spanden istedet for at komme med gode råd om hvad man skal spise for at blive rask?… Skønne billeder by the way

  • Total uden for kontekst: Er der tekniske problemer hos Sneglcille? Eller er jeg blevet banned? :O

  • Jeg startede med en Rasmus, så en Christian. Det var ikke godt. Så nu kører jeg snart på 4 år med en (anden!) Rasmus. Dét er altså også pudsigt. :p

Der er lukket for kommentarer.