Dråben, der fik bægeret til at flyde over

IMG_2825

Jeg har sikkert sagt det før, for jeg er en slags mester i TMI, men jeg får ikke PMS en gang om måneden. Næh, min PMS sparer langsomt op og kvitterer med helt uden varsel engang imellem at give mig en dosis super-PMS. Sådan en har jeg lige nu, og jeg er så hormonel, at jeg stort set kan huske, hvordan det var at være teenager. Når man så lægger oveni, at jeg er specialestresset og stadig har sære smerter i benene og sover mærkeligt om natten, så synes jeg faktisk, det hele er drønuretfærdigt.

Men alt det kan jeg holde til. For livet er hårdt og uretfærdigt – det ved vi jo godt. Og meget kan jeg tage med oprejst pande. (Sig det med Yvonne fra Olsen Banden-drama i stemmen, så I fornemmer ironien.) Men når jeg cykler i Fakta og på hjemvejen opdager, at min yndlings-bland-selv-biks i hele verden er ved at lukke, så ramler det altså. Så er der ikke mere rygrad og standhaftighed, så er der kun skovlen og posen. En afskedsgestus til 39 kroner. Og en gratis Lion, fordi det er et helt specielt bånd, der eksisterer mellem en pige og hendes slikmand.

Farvel mini-Daim. Farvel Plopp. Farvel elefantfødder og labre larver og droningemandler og flødetabletter. Farvel slikmand. Jeg vil savne dig.

Kommentarer (16)

 • Hold nu sunshine hvor jeg kender det!
  Jeg lånte en bil og tog til Tyskland i ren frustration over speciale (skal aflevere 1/6) og PMS… De to ting spiller bare ikke sammen! … men nu er der ingen fare for, at løbe tør for hverken cola, energidrik eller slik 😛

 • Du og jeg, Miriam! Vi blander stort set samme pose! Der kommer altid, altid, altid lakridswire og minidaim i min pose. Åhh det er en katastrofe, at han lukker!! Jeg føler så meget med dig.
  Her er det næsten omvendt. Vi har verdens (måske) bedste slikmand her på Nygade i Holbæk. Kæmpe udvalg, og slikket er ALTID friskt og blødt. Og nu er JEG flyttet væk. Fuck det var dumt.

 • Jeg kondolerer! Og anbefaler samtidig Sams kiosk på hjørnet af Ndr. Frihavnsgade og Strandboulevarden som mulig substitut. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, præcis hvor på Østerbro du bor (og alle ved, at afstanden fra lejlighed til slikmand ikke må overstige 800 m), men Sam er i hvert fald mægtig sød til ikke at kigge fordømmende, når man for tredje gang på en uge blander for over 30 kr.

  • Det er et godt bud! Mit alternativ plejer at være Jagtvej/Østerbrogade, men man skal ikke kimse af at udvide sit sortiment! 😀

 • Hahaha. Fuck, du er så skøn Miriam. Jeg har vidst kun fulgt din blog i et par uger, men magen til jordnært menneske skal man lede længe efter! (Også en smule Yvonne her, tror jeg…..). Jeg sender dig glade tanker! Heldigvis er der en ny dag i morgen 🙂

 • Åh! Vi bruger den midt på ndr. Frihavnsgade. Ikke den billigste men frisk slik og kæmpe udvalg :-). Ved den er 800 m væk men måske du kommer den vej alligevel :-D. Vi ses fredag over slikken.

Der er lukket for kommentarer.