Shhh… #111

fgyuiopåøæljhg

Jeg vidste jo godt, jeg ville tilbringe min sædvanlige bloggingtid i dag i biffen med omkring 50 af jer, så jeg havde været totalt forudseende og lavet et hemmelighedsindlæg på forhånd. Jeg glemte bare at udgive det. Så her er det. Let forsinket. Til de nysgerrige kommer eventsnask og filmanmeldelse i øvrigt i morgen(-agtigt). 😉

Man indsender som altid sine hemmeligheder her. Det er fuldstændig anonymt – jeg kan ikke se så meget som en IP-adresse.

dftyuiopå fgtyuiopælkjuyt fgyuiopælkjh fgyuiopælkjhg fty7u890åpijhv ftyuiopoiuyg ftyuiopæplkjhg gyu890+åpiuyg gyuioplouhygh rtyu890påpiuhg tyu90pæoiyf tyuioploiuhgf yui9påpoiugfty890p+oiuytghuiop

 

 

Kommentarer (13)

 • Nu ved jeg ikke hvornår den sidste hemmelighed er indsendt, men det er kun onsdag, så alt håb er ikke ovre 😀 + det er et kompliment mere end jeg har fået i… forevigt.

 • Til dig med kvalmen. Jeg forstår dig SÅ godt! Er lige netop kommet ud på den anden side(er 20+ idag), og har gentagne gange, med tårene springende ud af øjnene og bræk i mundvigene, sagt de unævnelige ord: jeg gider slet ikke have den baby, hvis det skal være sådan her! Selvom man er gravid med et barn man ønsker sig inderligt, kan det dælme godt drive en ud på dybt vand, det der kvalme og opkast.. Men der er håb! Jeg håber du har en vidunderlig mand, der passer rigtig godt på dig. Mange tanker fra mig.

 • Graviditetsmadlede og kvalme er værre end at føde. Det er så modbydeligt, og ingen forstå HVOR frygteligt det faktisk er at være i. Hvis jeg kunne slippe for det og så bare føde 3-4 gange i stedet ville det være det lette valg. Og det gør pænt nuller at føde.

 • Af hjertet tak for dette indlæg Miriam! Du er en stjerne.
  Især den sidste hemmelighed fik min kæreste til at skraldgrine av av 😉
  Tusind tak for en hyggelig bif-tur.
  Ha en fantastisk aften <3

 • Du som venter på din mand fortæller dig om sin affære, dont.. Jeg har været der, fandt dog ud af det da det havde stået på et stykke tid, og han havde aldrig fortalt det.. Så en dag satte jeg mig ned med ham og fortalte at jeg vidste det.. Nøj et ansigts udtryk, det var næsten det hele værd.. Fordi JEG bestemte hvornår det kom frem, og JEG var den med ordet, bestemte jeg også slagets gang, han havde intet ord i samtalen.. Og det var vitterligt: Hey skat, sæt dig lige ned, der er noget vi skal snakke om, da du skrev med xxx i går, sad jeg på min mobil og fulgte med i hele samtalen, også der hvor du spurgte om det var Ok om du vare kom forbi og knaldede engang imellem, som det havde været de sidste 5 mdr, og der hvor du sagde at det kun var indtil vi to ikke fungerede sammen.. Det er nu. Det her med os to stopper her. Jeg skal nok finde et andet sted at bo.

  Håber du tager kampen op, tager styringen og smider lorten ud.. hvorfor vente? 🙂

 • Dig der er gravid med kvalme…. I feel you! Jeg kastede op i samtlige 9 måneder da jeg var gravid med min søn og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg tænkte, at jeg ville ønske jeg ikke var gravid. Det er så sindssygt hårdt. Imponerende nok vil jeg gerne have flere børn.

 • Til dig, der føler, du har været udsat for et overgreb; Hvis du føler, det var et overgreb, og du ikke udtrykkeligt har givet dit samtykke, har du al ret til at betragte det som et overgreb. Ingen skal tvinges til intimitet eller seksuelt samvær på noget niveau – lige meget hvor meget du selv kunne have lagt op til det på forhånd. Hvis du i sidste ende ikke har lyst, er det et overgreb, hvis han på nogen måde tvinger dig.
  Jeg håber, du snakker med nogen om det, så du kan finde ud af med dig selv, hvad der virkelig er sket – og hvordan du skal få det bearbejdet.
  Kæmpe kram

Der er lukket for kommentarer.