Grammys 2016 ifølge Miriam

Grammys er altid en lidt mærkelig rød løber, fordi folk ikke helt kan finde ud af, om det er meningen, de skal være gallaglamourøse eller MTV-sexede. Så vi ender med lidt en blanding. Lidt en sær blanding. Normalt ville jeg lægge ud med at præsentere mine favoritter, men dem var der bare ikke rigtigt nogen af i går, så i stedet får I som sædvanlig mit udvalg af de mest kommenterbare looks. 😉

grammys1

For at starte med de mindst overraskende, alternative looks, så har Florence Welch valgt at dukke op i sin natkjole (som, til hendes forsvar, ser virkelig behagelig ud!), mens Lady Gaga kører Superbowl the Sequel med noget Bowie-tema og en heftig omgang strippersko.

grammys3

Janelle Monae giver mig nogle futuristiske stewardessevibes med sit outfit. Jeg tror, det er hatten, der gør det. I hvert fald har jeg nynnet Britney Spears’ Toxic for mig selv, siden jeg så ovenstående billede første gang. Andra Day er muligvis i virkeligheden Cruella de Vils halvsøster, mest kendt for sin optræden i 80’ernes absolut bedste sæbeopera, Dollars. It could be? (Min indre kitch-elsker er i øvrigt pjattet med det!)

grammys2

Vent, matcher orange og pink nu? Og kunne vi gå tilbage til dengang, det ikke gjorde?

grammys4

Der mangler noget af Ciaras kjole. Der mangle noget af Ciaras kjole? Hvordan er det lykkedes hende at tage to skridt uden at flashe sin fødekanal for hele verden?! Elle Kings kjole har til gengæld været et smut forbi en makulator.

 

Billeder herfra.

Kommentarer (12)

  • Det er sandt! Jeg kunne faktisk godt lide dem på Beyoncé, men der er selvfølgelig heller ikke meget, hun ikke kan bære! 😀

 • Hurra! Jeg sad selv i morges og så kjolerne igennem – og tænkte ‘ih, jeg kunne godt lige bruge Miriams sjove kommentare’. Og vupti, hvad daler ned fra himlen? TAK!

 • Jubiii…jeg tænkte det samme! At jeg glæder mig til Miriams kommentarer af kjolerne! Som altid en fornøjelse. Jeg må dog sige, at jeg, for første gang nogensinde, er uenig med dig. Det med orange og pink- de to farver er fantastiske sammen!

  • De farver deler nok vandene, tænker jeg. Jeg synes, det ser skrækkeligt billigt ud (altså cheap, ikke slutty), men jeg er heller ikke til neon generelt. 🙂

 • Ja der var godt nok nogle spøjse outfits i år! Tror faktisk min favorit var Chrissy Teigen med den der superheltekappe lavet af et perlegardin, men altså, med det ansigt kan man jo troppe op i en kjole af sardindåser uden at nogen ville se skævt til en. Lianne La Havas kjole synes jeg faktisk er ret flot på sin egen specielle måde, men man skal godt nok have en speciel kulør for at kunne bære den farve. Nå ja, og Sam Hunt FTW

  • Jeg var også vild med Chrissy Teigens, men jeg syntes, den var lidt for galla til grammys. Min favorit var faktisk nok Kaley Cuocos.

 • Amen Miriam! Jeg læste et indlæg hos Elle (UK mener jeg), hvor de roste Taylor Swift, Lady Gaga og Janelle Monaes kjoler til skyerne. Jeg kunne ikke tro det! 😮
  Så jeg hoppede herover i stedet. Jeg vidste, du ville have en mere fornuftig holdning og øjne i hovedet! 😉

Der er lukket for kommentarer.