Juledage/Frankedage

Ja, jeg elsker juleaften med den gode mad og det fine træ og de rare gaver. Men de følgende dage har også noget helt særligt over sig. Dagens største beslutning er som regel, om man gider tage rigtigt tøj på, og morgenmaden er en Kinder julemand, som var sat ned til fem kroner, da man (dvs Frode og jeg) rippede en Føtex om aftenen d. 23. Man sætter hjernen i første gear og triller lige så stille af sted i sin egen, trygge juleboble.

Og sådan var det, at jeg fandt mig selv liggende i dobbeltsengen på mit gamle værelse med kameraet helt oppe i snuden på Franken, der lykkeligt forsøgte at fylde mest muligt og lave mindst muligt på én og samme gang. Klik, klik, klik. Modello-Frank ser kælent ind i linsen. Klik, klik. Han lægger hovedet på bagpoten og lukker det ene øje. Klik.

Pludselig brager lyden af dørklokken ud gennem højtalerne i underetagen, og Den Grå Eminence og jeg rives brutalt ud af vores begejstring over hans fantastiskhed. Hør, påstår du rent faktisk, at der stadig findes en verden udenfor, hvor folk laver andre ting end at kattekysse og indtage absurde mængder kulhydrater? Really?

Franks ansigtsudtryk siger det hele. The horror!
 

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.