Juledage/Frankedage, del 2

Jeg sidder i en lænestol med benene oppe på en tilsvarende stol over for mig. Mine fødder deler sæde med en sammenkrøllet, snorkboblende Frank. Klokken er 14.45, og mine øjenlåg bliver langsomt tunge. Jeg folder armene over brystet og hviler hovedet op ad ryglænet, da jeg hører min mors trin på trappen. Frank hører dem også og flytter let på ørerne for at vurdere, om det er en lyd, der er vigtig nok til at vække ham. Det er det ikke.

Jeg åbner lidt modvilligt øjnene, da min mor spørger, om jeg vil med i Rema1000. Flere af jer har tippet om, at de har haft hysterisk grimme julekugler i sortimentet, som jeg selvfølgelig gerne vil se nærmere på, men der ligger ikke en butik i nærheden af mig på Østerbro, så jeg har været ivrig efter at besøge en, efter jeg kom til Randers. Jeg hører mig selv åbne munden og dovent svare: “Mmm, jeg sidder lige og overvejer, om jeg skal tage en lur eller tage et bad og satse på, at jeg ikke længere har brug for en lur bagefter.” Min mor griner, hvilket får Frank til at grynte let i søvne.

Det er de store beslutninger, der træffes i juledagene.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.