Shhh… #100

Glædelig jul og glædelig hemmelighedsindlæg nummer 100! Jeg håber, I allesammen får mandlen (med eller uden snyd) og får råhygget til den store guldmedalje. Nu skal jeg se Nissebanden!

Glem ikke at indsende nye hemmeligheder, mens I venter, eller når familiedramaet er overstået engang i aften. Det er helt anonymt og kan gøres lige her.

Haha, jeg er nok kommet i fint selskab! 😀

Kommentarer (23)

 • Åh for fanden, hende med anoreksi og tilbagefald. Min søster er i samme situation, og hold kæft hvor er jeg bange for at hun har samme tanke om at hun dør af det en dag, og er okay med det. Fucking lorte sygdom.. Og vi andre fatter det jo bare ikke.

 • Sprøjteorgasmer… jeg mener, at jeg har læst om en undersøgelse, der viste, at det rent faktisk er tis, der sprøjter ud ved en sprøjteorgasme – så tjoh, det er vel same same om det kommer ud med eller uden overlæg?

 • Mim x's nye kæreste lom engang til at ansøge mig som ven på fb og kommer også af og til, til at like mine billeder på ig. Jeg fryder mig og klapper i mine små hænder over at hun mere end et år efter,stadig stalker mig

 • Damn you, Anonym! 😉 Blev nødt til at tjekke den der undersøgelse, du snakker om, ud, men pludselig var julemaden serveret og jeg smækkede gladeligt min computer sammen uden at slette sporene af mine bizarre google-søgninger. Så da min bror et par timer senere låner min computer, får han smækket en 4-5 faneblade med googlesøgninger og artikler, der alle lyder noget i retning af “sprøjteorgasmer og tis” lige op i ansigtet – og så lige der midt i julehygge omringet af hele familien. Og nej, der blev ikke joket med det. I stedet prøvede vi pænt alle sammen at ignorere den meget lyse skærm, mens min bror febrilsk søgte efter 'minimer'-ikonet………. Ohhh, the awkwardness

 • Hahahahaha! Det toppede lige den hemmelighed der, der ellers i sig selv var ret sjov! Er i øvrigt ret sikker på at væsken ganske vist kommer ud af urinrøret, men er et sekret, der udskilles fra nogle kirtler, der kan stimuleres under sex (fordi de er placeret mellem urinrør og skede) og ikke tis 😛

  (Og så tror jeg i øvrigt aldrig før jeg har lavet en kommentar til en blog, der indeholdt ordene urinrør, sekret, tis m.m….)

 • Jeg undrer mig over, hvor almindeligt det er at have en sugardaddy. Jeg er 20, har ingen penge og er ensom. HVORDAN FÅR JEG ÈN?!

 • Uh ville gerne vide hvad den gravide med eksmanden gør? Og om de måske også blev skilt pga den nye dame? Vild nok historie anyways. Karma

 • Alle de der mødres hemmeligheder, får mig til at føle at det egentlig nok skulle gå at, såfremt jeg også skulle være mor en dag, for mere voksen behøver man vist alligevel heller ikke være 😀

 • Dig med drømmen om at flytte til USA? Det er en rar tanke, men det er næsten umuligt at få lov til at bo i landet med mindre du gifter dig ind. Det er sgu sandt, jeg kæmper en næsten-umulig opgave for at komme med MIN MAND ind i USA selvom han har fået det rette arbejdsvisum. Det er en ren utopi folk har, at man “bare” kan tage til USA – not gonna happen 🙁

 • Det er topfrustrerende, når man har været syg så længe, at man bare begynder at acceptere, at det er normen. Det er så nemt at miste sin styrke til at kæmpe imod.

 • Jeg stemmer så meget for, at mødre stadig må være mennesker, der også nogle gange fucker op eller synes, deres børn er idioter!

Der er lukket for kommentarer.