…And a partridge in a pear tree!

Billedet er selvfølgelig snyd i bedste bloggerstil, for det indeholder selvklart hverken mit kamera, min computer eller Frank. Men det er altså læsset i år. Jeg glemmer altid, at det er strategisk klogest at gå efter at købe (og for den sags skyld ønske sig) små gaver, så man ikke ender med at føle, at ens arme er ved at falde af, mens man fragter. Mine forældre køber i øvrigt også altid så mange gaver, at der ikke er plads til dem alle i toget, og jeg derfor i realiteten først får flere af mine gaver hjem til mig selv engang midt i marts. Måske om noget definitionen på et first world problem.

I år foregår juleaften hos min søster og svoger i Køge. Der holdt vi jul for første gang i 2012, og dengang var jeg virkelig barnesur over at få ødelagt mine traditioner. Jeg skrev vist også et meget mopset indlæg om det, som jeg meget belejligt lige glemmer at linke til. 😉 I år er jeg noget mere okay med den anderledes lokation, hvilket dels hænger sammen med, at den juleaften for tre år siden selvfølgelig endte med at blive ganske hyggelig, selvom juletræet var pyntet med ting, jeg ikke kunne genkende fra min barndom, og anden måtte dele fad med pulled pork. Det hænger dog også sammen med, at jeg i år har en smule mere mentalt overskud at gøre med, og det på trods af specialehelvede og alt der følger med. Det er dejligt. Praise Jebus!

I første omgang snupper katten og jeg dog lige et par dages pre-jul i Jylland, for min far skulle tilfældigvis til København i dag, og tanken om 1) at slippe for ene mand at skulle flytte hele ovenstående bunke fra Østerbro til Randers samt 2) at få tre dage ekstra med mors mad var mere end rigeligt til at få mig til at udnytte den mulighed. Vi blogges ved fra verdens navle! 😀

Kommentarer (9)

  • Uh, kommer selv fra Køge! Hvilken del af byen bor de i? 🙂 Og er der mon chance for at se dig rende rundt i Køge i juledagene?

  • Jeg glemmer konstant at du er fra Randers af (a', hvis vi skal tage den på randrusiansk)! 😛 Mine forældre bor lidt længere ud på Djursland, og jeg har familie og venner i Randers, og har selv gået på HF der, så det er bare lidt mærkeligt at “kende” nogen derfra 😛

  • Kære Miriam,

    Dette har intet med dit indlæg at gøre, men jeg læser en del blogs dagligt, sådan slapper jeg nu engang bedst af og jeg synes, at ingen blog overgår din! Fed humor! interessante indlæg – der har med emner at gøre, man kan relatere til, en blog der afspejler de sjove, de gode og de triste sider af livet – en uprætentiøs men ambitiøs blog, som jeg glæder mig så meget til at følge også i 2016 ! Glædelig jul til dig.

  • De bor faktisk 10 minutter uden for i en lille by, der hedder Strøby Egede. Vi bliver dog ikke hængende i byen, desværre, det er hjem til Jylland igen dagen efter.

  • Åh, hvor er du sød. Tak! Der var lige en person, der skrev en super nederen kommentar, som jeg blev rigtig trist af, så det var perfekt, at du lige ville minde mig om, at der stadig er folk, der godt kan lide mig. Jeg er sådan en følelseskælling! Rigtig glædelig jul til dig også. 🙂

Der er lukket for kommentarer.