Jeg er jo Bridget Jones #209

1. I tirsdags vågnede jeg midt om natten, fordi Frank var på kattebakke, og det lugtede så afskyeligt, at min lugtesans tilsyneladende mente, der var noget akut galt og vækkede mig.

2. Overvejer seriøst at holde op med at spille DRs pakkeleg. Den gør mig decideret aggressiv. “HVORFOR stjæler du fra mig, når ham ved siden af har tre fucking pakker, og jeg kun har én?!” “Are you fucking kidding me?! I kan kraftstejlme ikke kalde det en “heldig terning”, når den slår tre ettere i streg!”

3. Jeg har fået nyt mobilcover. Tager åbenbart lidt tid at vænne sig til – i hvert fald har jeg pt en rift af anstændig størrelse på hagen fra et af ørerne.

4. Apropos, så har jeg officielt opgivet at finde ud af, hvad der er populært på instagram. (@miriampoulsen) Nyt kattemobilcover? Let skeptiske likes. Hvad, jeg selv (men ingen andre) syntes, var et topåndssvagt (og dermed sjovt) billede af Fulde-Miriam fra 2009? Folk unfollower i hobetal. Helt almindeligt kedeligt pre-date selfie? Overfaldet med likes. What do you people want?!

5. Solgte en ting på Trendsales. Nåede at blive helt begejstret over rent faktisk at tjene penge i december, indtil pakken aldrig nåede frem, så jeg måtte returnere det fulde beløb til køber og samtidig vinke farvel til den købte vare. Wuhu. (Læs: Rend mig PostDK!)

6. Jeg har opdaget Pågens kanelgifler med peberkagesmag. Fuckfuckfuckfuck.

7. I går spildte jeg en halv flaske jojobaolie ned i mit computertastatur. Det var ret dumt. Kan vi måske holde det mellem os?

8. Jeg spildte i øvrigt, fordi klokken var halv et, og mine overboer holdt fest, hvilket drev mig til vanvid og dermed distraherede mig. Ikke fordi jeg følte mig generet af larmen eller musikken, men fordi de ikke havde adviseret i forvejen, og det synes jeg helt ærligt er almindelig høflighed… Åh Gud, Østerbro smitter af på mig. Om et halvt år er jeg sådan en, der råber af folk, hvis dørmåtte ligger for langt fra deres hoveddør og dermed ude i det offentlige areal.

9. Spasser ud på Amazon. Jeg mangler en julegave fra dem, som skulle have været her senest d. 12., men de havde tilsyneladende glemt min ordre, og da jeg skrev for at høre, hvad i alverden der foregik, ignorerede de bare min mail og skyndte sig at at sende pakken af sted i stedet. Jeg skal til Jylland i morgen, og hvis pakken ikke er her der, så får de altså en møgfald… Nu er jeg jo blevet ekspert i den slags! 😀

10. All the single ladies: Det er nu, I skal på datings apps! Alle udlandsdanskerne er hjemme til jul, og det flyder med smækre mænd, der til daglig holder til i Californien eller Singapore. Der kunne jeg da godt bo lidt…

Kommentarer (18)

  • Til den sidste: eller det er nu, man skal tage i byen og møde alle udlandsdanskerne �� Jeg stødte på den lækreste mand, jeg har kysset på so far i mit 25-årige liv (eller han stødte på mig, og han kyssede på mig, ret beset). Fra Californien. Oh Lord!

  • Bliver nødt til at fortælle dig at du er min all time yndlings blogger!!! Elsker din knivskarpe humor og enorme selvironi krydret med intelligens på højt niveau, det er totalt befriende og pisse underholdende at følge dig :-)) merry f…… Christmas til dig og Frank…

  • Jeg kan altså godt lide din instagram stil! Var flad af grin over dit fuldebillede (og div. julekugler og grimt træningsbillede), måske også fordi det netop bryder med det meget polerede Instagram-feed, det ellers nemt bliver til.. (Men jeg har også kun meget få følgere, så what do I know om hvad man skal og ikke skal på det medie 😉 )

  • Jeg elsker din blog og også instaprofil, men må være ærlig og sige, at jeg synes det måske virker lidt… sørgeligt (?) at forsøge at holde fast i sit image som Fulde-Frans (som du af og til hævder at du er), med et billede, der er 6 år gammelt og måske ikke har så meget at gøre med din nu (lidt mere rolige) tilværelse? Ikke at der overhovedet er noget galt i det, men synes bare pointen svinder lidt, når det er nødvendigt at anvende billeder der er 6 år gamle?

  • Jeg har aldrig haft et image som en fulderik – heller ikke dengang – men alle folk er pinlige, når de er fulde, og det kan man vel godt grine lidt af, uanset hvor ofte man drikker? Billedet var i øvrigt et flashback friday billede, og hele konceptet der er jo netop at kigge tilbage på, hvad man gik og lavede i fortiden – der her en forlængelse af en bemærkning på bloggen om, at jeg ikke havde nogle julefrokoster i år, hvorfor jeg postede et flashback til et år, hvor jeg havde. Læste du ikke teksten til billedet? Jeg kan ikke personligt nikke genkendende til din opfattelse af mig eller mit forhold til alkohol, men jeg blev sgu ked af din kommentar. Det er ikke udpræget fedt at blive kaldt sørgelig.

  • Jeg tror, jeg bruger instagram lidt forkert i forhold til normen. Men jeg følger også selv mere folk, der poster sjove eller åndssvage eller selvironiske eller nede på jorden ting, så måske skal jeg bare acceptere, at det ikke er alles kop te. (Jævnfør nedenstående kommentar.)

  • Så vil jeg bare lige sige, at jeg slet ikke synes, at det eller du er sørgelig, og jeg tror ikke, at det er den gængse holdning, Miriam! Derudover så synes jeg dæleme, at du er blevet god til at tage kritik (eller negative kommentarer!) Thumbs up og god jul til dig!

  • Kunne du ikke lave et “mennesker man skal følge på insta hvis man er til typen som Miriam snarere end polerede overflader”? (Ja okay, titlen er måske ikke lige i øjet, men jeg tænker du kan se hvor jeg vil hen)

Der er lukket for kommentarer.