Shhh… #99

Det passer vist lige med, at I kan få en ordentlig røvfuld hemmeligheder juleaften(sdag), hvor vi også kan fejre indlæg nummer 100! Så send mig alt hvad I ejer og har, så skal jeg forsøge at give den lidt ekstra både i antal og juicyhed. Man indsender – ganske anonymt, selvfølgelig – lige her.

Hvis du sigter efter, at der skal komme tis ud af din klitoris, så er det måske forklaringen på, hvorfor det går galt. 🙂

Kommentarer (13)

 • Det med tandbørsten har jeg vist også gjort.. Og til dig med to-do-listerne – det er da oplagt at gøre, så føler man sig også meget mere produktiv! 😉

 • Dig med skoene… Dét er livet sgu da for kort til. Jeg vil vove den påstand at ingen rigtigt ser på dine sko og fødder (og hvis de gør, så er det fordi skoene er fine, ikke fordi du har “store” fødder).

 • Åh jeg kan relatere til den med at elske sin søster uden at kunne lide hende. Jeg har det på samme måde. Jeg elsker min søster, men hun er simpelthen for meget nogle gange! Det værste er næsten, at jeg ved at de fleste andre i min familie har det på samme måde /:

  Og til den med DR Pakkeleg; det er ikke rigtige mennesker, man spiller imod længere, som i gamle dage 😉 Nu er det robotstyret 🙂

 • Jeg tror mange kender til ikke altid at kunne lide dem vi elsker. Mange ved sikkert også at det af og til gælder den anden vej – at dem der elsker os ikke altid er lige vilde med os. Men jeg synes faktisk det er virkelig synd for din søster at du navngivent udtrykker ikke blot dine, men også andre familiemedlemmers negative holdninger om hende i det offentlige rum. Jeg ville virkelig blive ked af det hvis det var mig, også selv i en situation hvor jeg godt vidste jeg havde været for meget og at min familie nok følte det samme.

 • Uha der skal vist læses lidt på anatomien til dig der tror at tis kommer ud af klitoris 🙂
  Forstår i øvrigt ikke hvordan du ikke kan ramme hullet i kummen? Sidder du ikke ned? Eller vipper du muffen op af når du tisser… Jeg har alt for mange billeder på nethinden af hvordan man ikke kan ramme 😀

 • Jeg har fundet ud af at overraskende mange kvinder ikke kender til deres egen anatomi down there og derfor ikke ved at vi har tre huller/indgange/udgange/whatever.

 • Jeg kan sagtens sætte mig ind i den. Jeg bruger som regel 41, og jeg synes også, det er meget pænere at have små, fine fødder. Men mine sko er ubehagelige nok i forvejen – jeg ville aldrig kunne orke også at skulle gå i sko, der var for små! 😀

 • Jeg går ud fra, det er respons til kommentaren ovenfor. Må nok være enig med dig her. Ærlighed er godt, men man skal også ind imellem være forsigtig med, hvad man skriver på nettet.

Der er lukket for kommentarer.