12 forslag til nytårskjoler

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Jeg opgav at synes, nytår var fedt for nogle år siden, men jeg er stadig kæmpefan af de tilhørende kjoler! Som altid kører jeg bland-selv-slik-koncept med mine collager, så der er lidt for enhver smag og prisklasse. Personligt har jeg set mig virkelig lun på nummer to, som jeg klart ville have bestilt hjem, hvis det ikke havde været for slunken bankkonto (og kæmpebryster). Nummer ni er også virkelig pæn og klædelig til de fleste kropstyper, og så har den fået virkelig gode anmeldelser af andre købere, hvilket som regel betyder, at man ikke går helt galt i byen.

I har nok allerede luret, at dette er mit regelmæssige Zalando-indlæg, hvilket betyder, at alle kjolerne er derfra, og køber man noget via et af mine links, så får jeg 8% i kommission. (Flere har i øvrigt spurgt, om jeg stadig får kommission, hvis man returnerer sine ting igen, men det er altså ikke tilfældet… Selvom det kunne være rart!) Vil man gerne bakke op om mig og bloggen, men er ikke så hooked på kjoler eller nytår eller min spontane kærlighed til pailletter, så kan man også bare klikke sig ind på Zalandos forside her og købe noget andet. God shopping under alle omstændigheder!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.