Dumpet

Jeg fandt aldrig ud af, hvor jeg havde Happn-manden. Egentlig var jeg jo klar til at sige farvel efter vores mindre succesfulde første møde, men det, syntes både I og han, var en forhastet beslutning, så jeg ændrede mening. Det var vel et forsøg værd at finde ud af, om han reelt var drømmemanden fra sms-samtalerne eller meh-oplevelsen fra vores date night.

Vi skrev fortsat dagligt. Nærmest hele dagen, faktisk. Og oftest var han samtaleindlederen. Det var hyggeligt, bestemt, men jeg begyndte også at gå og spekulere på, hvorfor i alverden der ikke kom en invitation til anden date. Samtalerne begyndte at blive lidt ensformige, og det gav mig en mærkelig elephant-in-the-room-agtig følelse. Så jeg begyndte at vinke med vognstænger. Det hjalp ikke en skid. Jeg fik nogle vage forklaringer om travlhed, og så døde den igen. Jeg kunne selvfølgelig have inviteret selv, men vi er begge to lidt oldschool på det punkt og foretrækker, at manden tager styringen.

I går tog jeg den så op lidt mere direkte, og så rullede lavinen ellers. Jeg hader virkelig “jeg kan ikke give dig, hvad du har brug for lige nu”-undskyldningen. Det er den danske version af “it’s not you, it’s me”, og den er så intetsigende. Han brugte den i førnævnte travlhedssammenhæng, men det føles bare som tomme ord, ikke? Hvis man virkelig er interesseret i en person, så kan hverken himmel eller helvede stå i vejen, uanset hvor meget man har om ørene. Man omrokerer lystigt sine prioriteter i håb om at kunne ses bare fem minutter hveranden uge. At der så i dette tilfælde havde været flere sms-samtaler, der fra hans side gik på “hvad skal jeg lave i aften?” eller “ah, afslapningssøndag uden planer”, det hjalp ikke just på forklaringens troværdighed.

Det gør mig egentlig ikke voldsomt meget at blive dumpet, når jeg ikke er særlig følelsesmæssigt involveret. I hvert fald ikke bagefter. Men fuck, hvor jeg dog hader selve samtalen. Der sker lynhurtigt et ret intenst magtskifte, hvor dumperen føler et behov for at trøste den dumpede, og det klinger så utroligt hult. Dumperen mener det stensikkert venligt, men det ender altid med at være ret nedladende i stedet. Jeg gør det også selv: “Ååååh, du er ellers virkelig sådan et fantastisk menneske (- bare ikke rigtigt god nok til mig, forstås).”

Jeg prøvede af samme årsag at lukke dumpingssamtalen med Happn-manden hurtigt som lynet for at undgå den situation, men han læste det som bitterhed og passiv-aggressivitet, og jeg måtte derfor gå med til at trække farvellet i meget følelsesmæssige langdrag. Og så kom den selvfølgelig. Den trøstende afskedsbesked om mit uforløste potentiale, afsluttet med et kys. Jeg vidste ikke helt, om jeg skulle grine eller græde, så okay, der blev jeg nok lidt passiv-aggressiv i min emoji-respons. En tommel siger mere end tusinde ord. 😉

Min hyperfølsomhed taget i betragtning er jeg (overraskende nok) helt okay. Jeg finder mangel på initiativ aldeles usexet, så min interesse var nok i virkeligheden dalet temmelig meget i forvejen. Jeg er unægteligt ærgerlig over ikke at få anden date med for lige at finde ud af, hvad jeg reelt tænkte om manden – ikke mindst fordi jeg var blevet lovet en tur i Tivoli, og min indre romantiker er ved at tisse i strømpebukserne af glæde ved tanken om at slentre igennem jule-Tivoli med en sød mand. Men hvad, jeg har heldigvis over en måned til at opstøve en ny af slagsen… 😉

Kommentarer (28)

 • Åh, de skide mandeproblemer. Lige nu venter jeg også på at blive dumpet, hvis det ikke bare forbliver ved “the silent treatment”. Burde i virkeligheden selv tage tyren ved hornene og få det afklaret, da jeg er begyndt at få følelser for ham. Kan dog ikke helt finde ud af at få formuleret det i en SMS uden at lyde mega tøsefornærmet.

 • Det. Er. Så. Mega. Nedern. At. Blive. Dumpet. Med. Hjernelamme. Undskyldninger! Så fortæl mig dog i stedet, hvad der i virkeligheden er galt med mig. Tænk, hvis det var noget, der var nemt at ændre.. Eller skjule. 😀
  Elsker din tommel-op-respons. Den vil jeg sgu også bruge. 😀

 • Arghh for fanden da! Det dér datingliv er virkelig en udfordring af de store. Jeg har også gang i lidt hist og her, men er ikke rigtig tosset med dét – eller dem for den sags skyld. Dén ene, jeg tænkte at der var en lille bitte smule potentiale i, gad pludselig ikke mig alligevel. Det er jo bare så typisk. På trods af at han selv havde foreslået at ses og sådan. Fandeme op ad bakke! Jeg glæder mig til næste update på Miriams datingliv – forhåbentlig er ham den søde, der inviterer i Tivoli, lige rundt om hjørnet! Jeg hepper (også på mig selv 😉 )

 • Øv øv øv, havde virkelig håbet på dine vegne at en '2nd date' havde fundet sted og været helt perfekt. På den anden side så er der bare intet mere usexet end en mand uden initiativ…BTW perfekt emoij afslutning! Jeg er håbløs romantiker og jeg tror fuldt og fast på at der venter dig en skøn jule romance lige om hjørnet! 😉 altid en fornøjelse at læse med!

 • Fesne afvisnings kommentarer skal man lede længe efter. På Mascha Vangs blog har hun været så sød sammen med læserne at lave en mande liste du kan savle lidt på. Det gør jeg. Der må være en rigtig mand derude.
  Når du er nede over fyre så tænk på denne sviner jeg fik fra min x efter ti år. Det er alligevel bunden….
  “Du er kedelig og det er jeg træt af, så ja jeg knaldede hende altså og kom på hendes bryster, så altså jeg slår op ikk.” (GIFT Mand 33 år)

 • What the actual fuck?! Hvad er det der sker for verden og dens uanstændighed? Hvis man har været i et forhold med et andet menneske, og gerne vil ud af det, så kan man da i det mindste gøre det på en ordentlig måde.
  Jeg hepper på dig (og Miriam), der ér rigtige mænd derude (håber jeg!)

 • Prøv og her hør, HVER gang jeg skriver en kommentar i dit kommentarfelt, får jeg dem SLETTET! Fordi jeg simpelthen taster på de forkerte taster, eller vælger en forkert “kommenter som” nedenfor. Jeg når ALDRIG at skrive de freaking kommentarer og de er ofte så lange (eller bare skide godt formuleret) at jeg ikke orker at skrive dem om! Det er så ærgerligt altså.

  Jeg bliver sgu så træt af mig selv ind imellem 🙂

 • Når nu du allerede en gang har prøvet at dumpe ham, så forstår jeg altså godt at han ikke gider sætte himmel og jord i bevægelse for at være sammen med dig.
  Og når du ikke kan tåle hans “pænt indpakkede” afvisning, vil du sandsynligvis aldrig kunne tåle at høre sandheden, hvad den så end er…

 • Jeg ville også fint forstå, hvis min manglende interesse var grunden til, at han ikke ville ses igen. Så skulle han jo bare sige det. Det handler ikke om, at jeg ikke kan “tåle” hans pænt indpakkede afvisning, det handler om, at den ikke er sandheden, og det er simpelthen for åndssvagt at et voksent menneske ikke bare kan sige direkte, at han ikke er interesseret.

 • Du er så mega sej 🙂 Elsker dit datingprojekt og især anmeldelserne af mændene.
  Jeg er en af dem der går ind for at smiley ordningen også skal gælde for mænd, hvor ville alting være meget nemmere
  hvis manden på første date afleverede sine papirer med smiley s fra eks,erne.

 • SÅ enig med dig Miriam.
  I langt de fleste tilfælde er afvisningen overhovedet ikke det værste – det værste er, at de ikke bare kan sige det lige ud. Vi er allesammen voksne mennesker.

 • Og så alligevel.. for hvor mange har egentlig et godt forhold til deres ekskærester? Jeg har i hvert fald ikke. Min ekskæreste er jordens største fjols i mine øjne, men han har da fundet en tilsyneladende normal pige, og er endda forlovet med hende. Og jeg er sikker på, hun synes at han er den dejligste fyr i verden, eller, det håber jeg da. Han har vist heller ikke de højeste tanker om mig.. Hvis han skulle give mig en smiley, ville jeg aldrig finde kærligheden igen!

 • Jeg bliver mere og mere lykkelig for, at jeg på trods af, at jeg er alene med min søn på 8 måneder og i den grad har en bagage som du jo godt kender til, har fundet en ordentlig mand. Han trak sig i første omgang, men var imponerende nok ærlig om hvorfor, og da han havde fået styr på det, kom han sgu tilbage med et “jeg savner dig og det vi havde”. Han behandler min søn som var det hans egen og er fuldstændig ligeglad med mine issues – som jeg altså har en del af. Så de findes. De ordentlige mænd. Happn manden var tydeligvis ikke en af dem. Hvorfor tror de at vi ikke kan klare sandheden? Hvis du ikke gider mig, så sig det dog bare.

  Gift mand 33 skulle så meget have skåret en helt særlig legemsdel af!

 • Jeg har vist bare accepteret, at jeg har en tendens til at lyde tøsefornærmet. Hellere det end at gå rundt i stilhed og blive sindssyg!

 • What the actual fuck. Det skræmmer mig, at man kan kende et menneske så længe uden at vide, at de åbenbart dybest set er et røvhul. Øv.

Der er lukket for kommentarer.