Be’ om bedre karma!

Be' om bedre karma!

Jeg svømmer i en pool af frustration har derfor hevet fat i både gifs og Jensen Ackles. Så ved I ligesom, at jeg mener det alvorligt! Er der nogen, der kan huske, hvornår jeg sidst havde en velfungerende telefon? For jeg kan ikke. Det funkede ellers virkelig fint med den nye, jeg fik tilsendt, efter den gamle nye blev sendt til reparation. Det vil sige, indtil den i går besluttede sig for, at den ikke længere ville lades op. Google fortalte mig, at jeg bare skulle rengøre kablet, men det hjalp ikke, så nu er den stendød, og jeg er atter telefonløs.

Det første, jeg gjorde, var selvfølgelig at gøre et forsøg på at kontakte butikken og vifte med min reklamationsret, men de har naturligvis ferielukket, så det hjalp mig ikke meget. Nu har jeg lavet en aftale med en veninde, der bor en spytklat væk, så jeg i aften kan teste, om hendes kabel skulle virke.

Det er selvfølgelig møgirriterende at have elektronikproblemer i én uendelighed, men i det her tilfælde er det dobbeltirriterende, fordi jeg har en date i morgen. Måske. Jeg fandt mig nemlig en overordentlig sød mand, der både er grammar nazi og serienørd som undertegnede, og vi nåede lige præcis at aftale at ses lørdag aften, da min telefon døde, og jeg opdagede, den ikke ville lades op igen. Og nu har jeg altså ingen måde hvorpå at kontakte den stakkels mand, som går og venter på, at jeg skriver tilbage, så vi kan aftale et mødested. Suk.

Jeg vil derfor gerne bede om krydsede fingre for, at det er mit kabel, der er problemet, så det kan fikses relativt nemt, og jeg kan få min date. Skulle man derudover have lyst til at nedkalde et par forbandelser over Apple og deres manglende kvalitetskontrol, så ville det også være helt okay.

Be' om bedre karma!

Comments (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.