Be’ om bedre karma!

Be' om bedre karma!

Jeg svømmer i en pool af frustration har derfor hevet fat i både gifs og Jensen Ackles. Så ved I ligesom, at jeg mener det alvorligt! Er der nogen, der kan huske, hvornår jeg sidst havde en velfungerende telefon? For jeg kan ikke. Det funkede ellers virkelig fint med den nye, jeg fik tilsendt, efter den gamle nye blev sendt til reparation. Det vil sige, indtil den i går besluttede sig for, at den ikke længere ville lades op. Google fortalte mig, at jeg bare skulle rengøre kablet, men det hjalp ikke, så nu er den stendød, og jeg er atter telefonløs.

Det første, jeg gjorde, var selvfølgelig at gøre et forsøg på at kontakte butikken og vifte med min reklamationsret, men de har naturligvis ferielukket, så det hjalp mig ikke meget. Nu har jeg lavet en aftale med en veninde, der bor en spytklat væk, så jeg i aften kan teste, om hendes kabel skulle virke.

Det er selvfølgelig møgirriterende at have elektronikproblemer i én uendelighed, men i det her tilfælde er det dobbeltirriterende, fordi jeg har en date i morgen. Måske. Jeg fandt mig nemlig en overordentlig sød mand, der både er grammar nazi og serienørd som undertegnede, og vi nåede lige præcis at aftale at ses lørdag aften, da min telefon døde, og jeg opdagede, den ikke ville lades op igen. Og nu har jeg altså ingen måde hvorpå at kontakte den stakkels mand, som går og venter på, at jeg skriver tilbage, så vi kan aftale et mødested. Suk.

Jeg vil derfor gerne bede om krydsede fingre for, at det er mit kabel, der er problemet, så det kan fikses relativt nemt, og jeg kan få min date. Skulle man derudover have lyst til at nedkalde et par forbandelser over Apple og deres manglende kvalitetskontrol, så ville det også være helt okay.

Be' om bedre karma!

Kommentarer (12)

 • Shit, det ér dårlig karma! Jeg krydser fingre for at det er kablet. Ellers kender du måske en venlig person der har en gammel telefon liggende i skuffen du kan låne? Det kræver kun sådan en plastik sim-adapter ting, og den kan man købe i de fleste telebutikker. Eller hvis du nu er så heldig at i kommunikerede via iMessage kunne du logge på fra computeren? Håber du finder en god løsning asap! 🙂

 • Det er lidt mere kompliceret end som så, fordi Tinder kører over Facebook, så man skal lidt invadere vedkommendes telefon. Det vil jeg helst være fri for. 🙂

 • Min kærestes iPhone kunne ikke oplade i sidste uge, han gik ind med den i 3butikken og manden bag disken tog hans mobil og rensede hullet til opladeren for støv, og nu virker den perfekt. Så prøv og se om der skulle være sneget sig støv ind i din også. Knus

 • Din stakkel – jeg var selv mobil nomade i et par timer, da min lader satte ud kl 21 om aftenen. Øj, det var frustrerende på den abstinensagtige måde. Rodede alt i gennem og fandt en Nokia. Med taletidskort i. Der fandme duede! Og simkort koden, var den samme som altid 😀
  Så fik jeg da genprøvet glæden ved et slag Snake, indtil min kæreste forbarmede sig og kørte ud med sin ekstra-lader, fordi jeg havde nået at smse om, at min mobil var på vej i dvale. Åh, så forkæææælet man kan være 😀 Så ved midnatstid, var jeg back on track.

  – Anne

  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

 • Apropos grammar nazi: tjek lige dem her: http://9gag.com/gag/aYw5XQ7
  Jeg overvejer, om jeg skal ønske mig nr. 19 i julegave (https://www.etsy.com/listing/240301079/you-had-me-at-proper-spelling-and), meeen jeg synes ikke det er pænt at blande tegn/symboler ind i tekst, når man kan bruge bogstaver i stedet (tænker på &-tegnet).
  Er der mon nogen lingvistikeksperter, der kan argumentere for om det er grammatisk eller ugrammatisk at bruge &-tegnet i tekst??? 🙂

Der er lukket for kommentarer.