12 kjoler til julefrokosten

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Velkommen til jeres månedlige Zalando-indlæg! Det betyder som altid, at linksne under billederne er affiliatelinks, og klikker I jer ind og køber noget via dem, så får jeg 8 (meget imponerende) procent af salget. Synes man, min smag er ganske horribel, men vil alligevel gerne bakke op om bloggen (plus, I ved, shoppe), så kan man i stedet klikke sig ind på Zalandos forside lige her og shoppe amok. Så får jeg stadig kommission.

Fordi det i dag er den 17. november var jeg jo nødt til at køre festkjoler. Helt ærligt, så halter det gevaldigt med mine julefrokostinvitationer, så jeg har lidt brugt jer som undskyldning for at vinduesshoppe. No regrets. Fuck, hvor er der mange pæne kjoler i omløb i øjeblikket! Og det er uanset, om man er lidt casual i det eller elsker at gå full on cocktail. Dør naturligvis personligt over velourskønheden, der er nummer fire på den første collage. Hvis jeg kan skrabe penge sammen til den, så ryger den i min kurv hurtigt, I tell ya…

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.