Jeg er jo Bridget Jones #204

1. Jeg bukkede under for presset og så Fifty Shades of Grey forleden. Sjældent har jeg været så vred på en film. Ikke (kun) fordi den fremstiller BDSM som en slags sygdom, men mere fordi Jennifer Ehle spiller Anastasias mor, og det er nærmest blasfemisk, når nu det også er hende, der er Elizabeth Bennet i BBCs legendariske Pride & Prejudice.

2. Var virkelig overbevist om, at det var min manglende finesse inde for teknologiens verden, der var skyld i, at min spritnye mobil ikke virkede. Det var det ikke, så nu har jeg fået en ny. Havde jeg vidst det, havde jeg nok anvendt min reklamationsret for en måned siden i stedet for at rende rundt med to delvist funktionerbare telefoner.

3. Aftenen inden jeg tog til Berlin, havde jeg intet mad i huset, og fordi det virkede åndssvagt at købe ind til et stort måltid, gik jeg op til min lokale pizzamand efter en burger. Den smagte fuldstændig vanvittigt godt. Fedt. Jeg stod også lige og manglede flere gastronomiske fristelser.

4. For at føje spot til skade har jeg opdaget en bland-selv butik rundt som hjørnet fra selv samme pizzamand. Lige knap otte kroner per 100 gram, og så er det sådan en, der har alt det gode i mini: Marabou, Twix, Daim, Bounty, hele turen. Fuck. Fuckfuckfuck.

5. I går lavede jeg en Miranda fra Sex & the City, da jeg fik en bid rugbrød galt i halsen og, i Gud ved hvor lang tid, var oprigtigt overbevist om, at jeg skulle til at dø.

6. …Alligevel var min primære tanke, at hele verden nu ville vide, at jeg er typen, der sætter mig ned med min æggemad, opdager jeg har glemt at putte salt på og spiser den uden, fordi jeg er for doven til at gå ud i køkkenet igen.

7. Det er i dag den 16. november, og jeg skal virkelig, virkelig holde mig i skindet for ikke at smide “Last Christmas” på og fylde mit hjem med julepynt.

8. …Jeg har dog snydt lidt og givet Beethoven nissehue på.

9. Besluttede som bekendt at indvi mine Louboutin’er under sidste fredags date. Hælene på dem er imidlertid så tynde, at den ene ved det allerførste skridt, jeg tog, smutte ned mellem to fliser og skrabede bagsiden, så der nu er et permanent hak. Ikke så tydeligt, bevares, men det er der, og jeg er gal!

10. Happn-manden er i øvrigt vildt travl i øjeblikket og har derfor ikke tid til vores anden date. Han har til gengæld åbenbart rigeligt tid til at spørge, om jeg ikke snart skal skrive om ham på bloggen igen… (Er du glad nu?)

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.