Emmys 2015 ifølge Miriam

Wuhu, awardshow! Jeg er som altid noget mere interesseret i den røde løber, end jeg er i, hvem der render med hvad, og i går skuffede ingenlunde. Bare vent, til I ser, hvad Heidi Klum har på…

Vi lægger ud med mine to favoritter: Amy Poehlers kjole er egentlig ikke noget exceptionelt, men den passer hende til perfektion, og sammen med resten af stylingen synes jeg simpelthen, hun ser bedre ud, end hun har gjort i årevis! Jeg elsker en utraditionel red carpet kjole, og Aubrey Plaza vinder big time på sin underspillede sexethed. Jeg ville elske at have den kjole i mit skab.

Nanazin Boniadis kjole nåede desværre ikke at blive helt færdig til tiden, og man valgte derfor at klistre et viskestykke fast på hendes højre bryst, så hun ikke skulle gå og flashe det hele aftenen. Joanna Newsom har imidlertid valgt at pynte sin brystkasse med toppen af en lagkage.

Come the fuck on, Taylor Schillings kjole er jo helt tydeligt lavet ud af gardiner. Man har ikke engang forsøgt at skjule gardinsnoren, bare slynget den om halsen på hende. Laura Prepon har tydeligvis haft svært ved at vælge imellem to kjoler og er derfor gået på kompromis med en blanding af to vidt forskellige looks. Det skal man ikke gøre.

Jeg sværger, Naomi Grossman er taget til gallafest i bodypaint og nichts weiter, mens Judith Light giver mig mulighed for at hive et vidunderligt Bridget Jones-citat frem af gemmerne: “Great. I was wearing a carpet.”

Regina Kings kjole er faktisk slet ikke så slem, hvis den ikke ikke havde set fuldstændig ubevægelig ud. Jeg har den lidt mistænkt for at stamme fra en Project Runway unconventional challenge og i virkeligheden være lavet af karton og lametta. Og apropos Project Runway, så synes jeg seriøst, vi skal overveje, om vi virkelig stoler på Heidi Klums evner som dommer, efter hun besluttede sig for at trække i aftenens ultimativt grimmeste kjole.

Billeder fra People.com.

Kommentarer (28)

Der er lukket for kommentarer.