5 Million Dollar Ideas

Det går ikke så godt, det der med at blive rig, så nu har jeg brainstormet nogle idéer/opfindelser, der måske kan hjælpe mig:

Chers påklædningsprogram fra Clueless. (Mens jeg ledte efter et billede fra filmen, fandt jeg ud af, at nogen er kommet mig i forkøbet og allerede har lavet det. Tis.

– Udlejning af mennesker med din drømmekrop, der træner foran dig, så du vitterligt har motivationen lige foran næsen, når du har lyst til at give op. Vil du have den J.Lo-røv eller ej?! (Får nok lidt svært ved at overtale J.Lo til at udleje sig selv, men Kim Kardashian gør det sikkert gerne.)

– En varmereguleret dyne. Kold om sommeren, varm om vinteren – what’s not to like?

– Jeg har vist haft den her oppe at vende før, men en lille lommeitaliener, man kan hive frem til at overdænge én med klichéfyldte komplimenter som “Bella donna, beautiful woman!”, når man har en dårlig selvtillidsdag.

– Et smykkefirma med fokus på geometriske former og skandinavisk minimalisme. Det er der ingen, der har tænkt på før!

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.