Cat Stuff & Asos-kode

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7. (Ganske affiliate-løst.)

Jeg sad og arbejdede med noget oversættelse i går (gør et ihærdigt forsøg på snart at få sparet nok penge op til en ny telefon – igen) og flashede i den forbindelse mine katte-overstregningstuscher på instagram (@miriampoulsen). Dem var der en del, der var begejstrede for, så jeg tænkte, det var på tide at råbe op om, hvor fantastisk et sted, Asos egentlig er, når det kommer til fjol og grimfede ting. Fordi jeg jo er mig, har jeg fundet en masse ting med katte, men de har selvfølgelig også andre åndssvage ting, og generelt er jeg helt tosset med at gå på jagt derinde, fordi de ikke er bange for at tage chancer med de varer, de bestiller hjem. Barbie-sweatsuit, anyone? Der halter Zalando altså lidt til sammenligning.

I samme åndedrag kan jeg jo så også tippe om, at Asos lige nu kører 48 timer med 20% rabat for Unidays-brugere. Hvis man ikke ved, hvad Unidays er, har jeg givet en uddybende forklaring her, men essentielt er det altså en slags rabatmekka for studerende. Undskyld ikke-studerende, men I har så forhåbentlig flere penge at gøre med og behøver ikke rabatterne lige så hårdt. 😉

Kommentarer (4)

  • Miriam, har du hørt noget om, om Asos er begyndt at tage 25 kr. i fragt, medmindre man køber for over 190 kr? Jeg ville nemlig gerne bruge den kode, men kunne kun finde noget undertøj, og så ville den have, jeg skulle betale for levering.
    Skal bare lige have bekræftet, at det ikke kun er mig.

  • De har altid haft et minimumsbeløb, men det plejede at være 90 kroner eller sådan noget, og nu har de ganske rigtigt sat det op. Det er lang tid siden, jeg har shoppet hos dem, men jeg kan så også konkludere, at de har skiftet fragtfirma, så de ikke længere handler med PostDK. Derudover er det blevet dobbelt så bøvlet at returnere. Det er en thumbs down hele vejen rundt for mit vedkommende.

  • Har overvejet #4, den er så fin! Har du set printet også findes i kjole og t-shirt udgave? (igen, så pænt) – du skulle have affiliate deal med Asos Miriam, så havde jeg købt gennem dit link right away!!

Der er lukket for kommentarer.