Den kræsne singlemand

Jensen Ackles is done with your shit.

Der er under et år, til min næste runde fødselsdag (yikes!), hvor jeg officielt får æren af at blive den stereotype bitre singlepige i 30’erne, der stiller skyhøje, urealistiske krav til potentielle partnere og altid brokker sig over, at der ikke er nogle gode mænd tilbage.

I mellemtiden vil jeg gerne lige gøre opmærksom på, at der også findes folk blandt det andet køn, der er lidt sære med deres krav til os. Her er nogle af de mest interessante, jeg er faldet over under de første to uger af Projekt Dating:

– Du skal være pæreformet.

– Du skal ville have minimum fire børn.

– Du må ikke have bagage/lig i lasten.

– Du skal have lækkert hår.

– Du må ikke kunne lide reality tv.

– Du skal være minimum 10 år yngre end mig.

– Du må kun have hår på hovedet.

– Du må ikke kunne lide charterferier.

– Du må max bruge str 38 i sko.

Kommentarer (30)

Der er lukket for kommentarer.