Uddrag fra en dagbog #3I dagens cringeværdige afsnit stifter vi igen bekendskab med R fra første indlæg i serien. Det var et meget sejlivet og i øvrigt utroligt voldeligt crush!


Søndag d. 6/6 1999 (Miriam, 13 år, 6. klasse)

Jeg så R i fredags. Han blev ved med at slå mig med sin meget grimme paraply. Så sagde jeg, han var en mandschauvinist… osv. Og fik bank igen. Da jeg sagde, han og RB var et sødt par, gjorde han ikke noget!! Jeg håber bare, han ikke hørte det. (+Tegning af et grædende ansigt.)

Så fik jeg fri for historie, fordi jeg skulle til stævne. Det gik fint på vejen ud. Vi skridtede, og Marvin (ponyen, red.) virkede frisk, men da vi kom derud, blev han sløv og ville ikke trave. Til sidst i programmet var han ved at gå i stå, og jeg glemte at skifte diagonal. Jeg blev nummer tre og fik 11 point mere end M. Jeg ved ikke, hvad C fik, men Buster lavede på banen. 

13-årige mig havde seriøst et mere sindsoprivende liv end 29-årige mig har. Er der nogen, der kender en sød fyr med en paraply? Eller en pony, der gider trave?

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.