Kvalitetsspons

En af de mest underholdende ting ved at have en blog er Google Translate-mails. Og deres indhold. $20?! Jeg bliver rig! Rig, I tell ya! “Prom kjoler” er også super relevant for de fleste af jer, ikke? Især lige her midt i sommerferien.

Psh. Som om jeg kunne finde på at samarbejde med nogen, der i al seriøsitet bruger comic sans…

Kommentarer (6)

  • Comic Sans = Komisk Sans??
    Hvor er det bare betryggende, når der er nogen, som vil tilbyde en penge, at de skriver fra en gmail og har brugt google translate til formålet…på den anden side, så er det da trods alt noget, at de gør det let for modtageren at gennemskue fidusen.

  • Kære Miriam

    Godt gennemskuet 😉

    Men please – vær varsom med sponsored indlæg (din blog er jo genial uden). Er pt VIRKELIG TRÆT af alle de bloggere, som skriver indholdsløse indlæg om Southern Comfort! Og selv hos Twinpeaks er det gået helt galt nu – stort set ikke andet end sponsored indlæg…

  • Jeg er meget påpasselig. På nuværende tidspunkt finder man slet ingen sponsorerede indlæg herinde, og pt kører der ca. et affiliate-indlæg om måneden, hvilket man lige burde kunne holde ud. Jeg har pt ingen planer om at sælge ud. 😉

Der er lukket for kommentarer.