Ting, der altid får mig til at græde

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_Q3PDuU17P4]

– Alle Hope for Paws-videoer. Især ovenstående, der får mig til at hade mennesker så utroligt meget.

– Skænderier. Efterfulgt af sætningen: “Jeg er ikke ked af det, jeg hader dig, okay?!

– Salmen “Hil dig, frelser og forsoner” og Kaj Munks “Den blå anemone”. Bare lidt noget andet end Medina og hendes “stripklub/ wasted / hvis hun har en flad røv, er hun basic”-tekster. Wasted og basic rimer ikke engang!

– Mufasas død. Nogle gange er Disney seriøst topnederen.

– At smadre min lilletå ind i et tilfældigt møbel. Okay, måske ikke ligefrem græde, men en enkelt lille smertetåre kommer der gerne.

– Billeder af Marvin – verdens allerbedste pony, som jeg passede i mine teenageår.

– Sjette sæsonafslutningen af Grey’s Anatomy. (Det er den med Mr. Clark og en masse døde mennesker.)

– At være under sygt pres. Fx når man har en elektronisk eksamensfrist, der hedder klokken 12, og klokken er 11.52, og man ikke kan få systemet til at registrere ens aflevering. Every. Fucking. Time.

– Merci-reklamer. I am that girl.

Kommentarer (26)

 • Åh ja, jeg har godt nok også haft tårer strømmende ned ad kinderne mange gange, når jeg har set Grey's! Især afsnittene omkring flystyrtet var jeg virkelig slemt påvirket. Jeg kan ikke helt bestemme mig for, om jeg synes det er pinligt, at jeg lader mig rive sådan med, når det bare er en tv-serie eller om det bare er et bevis på mine gode menneskelige egenskaber…

 • Jeg har ikke set Grey's så jeg skal ikke kunne udtale mig om, om det er pinligt. But, who am I to judge; jeg har haft tårer strømmende ned ad kinderne til Beverly Hills (ja, også genudsendelserne). Og nej, desværre ikke fordi det var relativt dårligt skuespil i en temmelig langt ude serie… Yes, I am that girl… 🙂

 • Waaahhhh… Nu græder jeg også lidt. Jeg var ellers overbevidst om, at jeg ikke var en af de mennesker, der blev det mindste påvirket af dyrevideoer, men det var så indtil jeg så den her…

  En anden sikker tuder for mig er My Girl… snøft snøft, piv, waaaahhhh!

 • Jeg græder også over alting med dyr. Lige fra hunde til en helt mishandlet ko der nu var glad og legede med en bold. Nogle gange kan jeg faktisk også synes at vores egne hunde er så søde, at jeg får helt tårer i øjnene. Jeg har engang været plejefamilie for Græske Hunde. Og seriøst, at se f.eks. en 8 år gammel hund der har boet i et bur hele sit liv og aldrig er blevet kælet eller leget med, finde ud af hvor sjov en bold kan være… det er guld <3

 • Jeg begynder at tude bare af at tænke på, da hende konen sætter Mikkel af ude i skoven. Eller hvad med Bambi og Dumbo? Disney er nogle ondskabsfulde sataner…

 • I dag var dronningen på besøg i Aarhus, og royalist som jeg er, skulle jeg selvfølgelig ned og vinke, da hun og prins Henrik kom kørende i karet. Og så kunne jeg altså godt mærke, det begyndte at hive i kæben. Sådan noget med traditioner og fædreland, det virker hver gang.
  Jeg fik også seriøse tårer i øjnene, da jeg så børne-MGP. De var så glade for at være der, og de havde det bare sjovt og hyggede sig med hinanden. Det handlede ikke om at vinde, det handlede bare om at tro på sig selv og hinanden.
  Jeg er 22 år, vil jeg bare lige sige – ikke 78 eller 7.

 • Åh, en hård video! 🙁 Måtte lige genhøre det med, at nogen havde skåret hans ben af – troede jeg havde hørt forkert, for det var da for modbydeligt! Men så er det godt at vide, at der også findes mennesker, der indrapporterer det, så dyrene får en chance.

  (Og kan så meget relatere til det med tæerne! For mig er det som regel dørkarme. Forpulede dørkarme.)

 • Jeg tuder altid til “Solen er så rød mor”, “Livstræets krone” og “I Danmark er jeg født.”

 • Hope for Paws videoer får mig altid til at hade mennesker. Og så til at elske dem, fordi Eldad og hans crew er SÅ fantastiske i deres arbejde med hunde. Det er bare noget hø, at der er brug for dem i første omgang!

 • Jeg er også en tuder, når det kommer til nationalpatriotisme! Ligesom når vi vinder noget EM/VM-værk og hele København møde op på Rådhuspladsen for at fejre! Årh!

 • Dørkarme skal dø! Ville ønske, vi snart kunne slippe af med de lilletæer rent evolutionsmæssigt. De kan da ikke bruges til en skid!

Der er lukket for kommentarer.