Idétyv

Jeg skal til bryllup i morgen. (Målet om at komme ned i den der kjole i anledningen døde i øvrigt under påsken. Hårdt.) Jeg elsker bryllupper. Jeg er knap så begejstret for bryllupsgaver, der lystigt æder sig ind i mit sparsomme SU-budget. Dette bryllup var ingen undtagelse, da jeg kiggede på ønskesedlen og måtte konstatere, at de fleste ting var en anelse over prisniveau for übersinglen her. Først gjorde det mig en anelse frustreret, men så gik det op for mig, hvor uendeligt genial en taktik det egentlig er. Jeg mener, så går folk jo bare sammen, og man slipper man for nederen fniddergaver. Det er jo helt ærligt begrænset, hvor mange middelmådige håndklæder man har brug for som menneske, ikke?

Så som med alting godt, har jeg nakket idéen og præsenterer hermed mine første to og indtil videre eneste fødselsdagsønsker. Der er kun ti dage til begivenheden, så det kan godt ske, I skal begynde at spare op med det samme…