Ting, man kommer i tanke om EFTER eksamen…

– At man måske skulle have indikeret, hvilket et af de fremstillede spørgsmålene man valgte at svare på.

– Det der ord, man brugte næsten fem minutter på at prøve at komme i tanke om. (Det var juxtaposition, og jeg endte med at droppe det argument i ren frustration.)

– At ens essay vist nok skulle have haft en titel.

– Navnet på manden, der grundlagde genren, man skrev om.

– Hvordan man ændrer formatet i Word, så den ikke springer en linje over, hver gang man trykker enter.

– At der sandsynligvis burde have været en rød tråd i det man skrev.

– At man i virkeligheden ikke er en kronisk vred feminist, selvom man godt lidt kan fremstå sådan, når man diskuterer kvindeforhold i den victorianske æra.

– Og sidst, men ikke mindst, hvad jeg kom i tanke om imponerende to dage efter: At man glemte sit til formålet lånte flashdrive i computeren… Undskyld far!

Jaeh, nej, jeg har ikke voldsomt store forhåbninger til den her karakter.

Kommentarer (8)

  • SHIFT + Enter giver dig det du beder om 😀 jeg har lært at gøre det automatisk, for det bruges ufattelig mange steder.
    Håber at din eksamen ellers gik nogenlunde!

  • NEEEJ! Tarveligt indlæg at udgive når jeg skal til mundtlig eksamen mandag og allerede nu stresser over alt det jeg sikkert bliver spurgt om uden at have et fornuftigt svar på.. 😛

  • TAKTAKTAKTAK!! Jeg var seriøst ved at glemme at skrive abstract til den opgave der skal afleveres på fredag – og fordi du skrev essay, kom jeg i tanke om at noget lignende nok også skulle vedlægges min. Det havde været ret fucked at glemme det, og så sende opgave til Bolivia, og bed dem om at forstå en hel dansk opgave – og altså jeg sender den ikke bare sådan til Bolivia for sjov, men opgaven tager udgangspunkt i en boliviansk restaurant, som jeg så har samarbejdet med.

Der er lukket for kommentarer.