Toppen af bloggen 2014

Traditionen tro (eller, jeg startede vist med det sidste år, så tradition er måske lige gavmildt nok) kommer her en oversigt over de fem mest læste indlæg på bloggen i år. Der er overraskende nok ikke helt så meget drama, som man kunne forvente, men lidt har vel også ret… 😉

1. På førstepladsen finder vi temmelig bizart en opskrift på jordbærtærte. Sgu. Helt oldschool og uramt af Mette Blomsterberg-effekten.

2. Andenpladsen er den for mig stadig lidt uforståelige debat om mindre kønne børn, der kom i farvandet på 46. gang hemmeligheder. Det var en uendeligt fascinerende gang drama, jeg stadig ikke er helt sikker på, hvordan (eller hvorfor) opstod.

3. Jeg forsøgte at forklare, hvordan det reelt hænger sammen, når man er ramt af modefænomenet særlig sensitivitet.

4. TwinPeaks rykkede til Bloggers Delight og fik nogle lidt hårde meninger om den beslutning med på vejen, hvilket fik mig til at fundere lidt over, hvornår man har solgt ud?

5. Jeg skrev et opsummerende indlæg om dramaet på andenpladsen. Det var ikke helt ligeså dramatisk, hvilket måske forklarer, hvorfor det heller ikke var helt lige så populært, tøhø.

Ser det nogenlunde ud, som I havde forventet? (Med undtagelse af jordbærtærten, selvfølgelig. Den er håbløst malplaceret!) Er man i øvrigt interesseret i at se, hvad der var populært på bloggen sidste år, kan man gøre det lige her.

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.