Jeg er jo Bridget Jones #161

1. Min mor har billeder af sine børnebørn overalt i huset, men ingen af Frank, så jeg besluttede, at hun skulle have et af os to i julegave. Efter næsten en time, en halv pakke godbidder og en efterhånden ret mopset Frank, var det her, hvad det kunne blive til.

2. Apropos Frank har vi haft familie tam-tam hele dagen, og huset har været så fyldt (ja, også med børn!), at der ikke har været fred et eneste sted. En særdeles stressende oplevelse for alle os menneskefjendske væsner. Det er svært at sige, om det er Frank eller mig, der er mest smadret pt, men han må næsten tage prisen, for han er gået iskold og ligger i skrivende stund og storsnorker ved siden af mig.

3. Bridget er lidt forsinket, fordi jeg absolut ingen anelse havde om, at det var søndag i går. Seriøst.

4. Min far vil ikke holde op med at afspille The White Rose of Athens, og når han ikke spiller den, synger han den selv. Jeg er tre hvide roser fra at smadre hans computer med en hammer.

5. Jeg har ikke været sulten siden den 24. Kun lige nået at være ikke-stopmæt, før der igen er mad på bordet. Dele af mig føler lidt, at jeg er på besøg i huset, der tilhører heksen i Hans og Grete.

6. Jeg har taget i hvert fald halvdelen af mine tabte kilo på igen, efter jeg begyndte min LCHF-ferien. Et skridt frem…

7. Der er lige præcis 0% chance for, at jeg når at få styr på alt mit stof til d. 5, hvor jeg skal til eksamen. Fest.

8. Har i år vundet i fire julekalendere (på blogs og så’n) og fundet 3 mandler. Hvis hele det der held i spil, uheld i kærlighed holder stik, så er jeg enten endelig ved at få det, verden skylder mig, eller også bliver 2015 mindst lige så trist på kærlighedsfronten, som 2014 var.

9. Tinder i Randers. Jeg opgav efter en time.

10. Der er en mus på spil i min mors forrådskammer. I går fandt hun ud af, at den har spist en hel pakke Toffifee og er helt ærlig noget utilfreds. Jeg synes personligt, det lyder som en badass mus og drømmer lidt om at gøre den tam og tage den med hjem til Østerbro… Den skal hedde Bum.

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.