Shhh… #51

Puh. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så casual et forhold til alting blog. Det er fire(!) dage siden, jeg har blogget, og jeg har 668(!!) ulæste indlæg på min Bloglovin’. Jeg savner jer. Og jeg savner blogland. Af hele mit hjerte og al min sladdertrang. Men jeg vælger at tage det som et godt tegn: At det i hvert fald betyder, at jeg ikke er på vej ud. Tænk, hvis jeg i stedet havde fundet ud af, at jeg var sådan en, der rent faktisk godt kunne lide at leve mit liv uden for internettet? Gys.

Anyway, på mandag klokken 18 sidder jeg på en computerstol et sted på Frederiksberg og er med garanti i hvert fald fem forskellige slags utilfreds med den opgave, jeg netop har afleveret, og derefter kan jeg drikke mig i hegnet og forhåbentlig så småt begynde at finde den gamle blogrytme frem igen. Imellemtiden er her nogle hemmeligheder…

Bidrag som altid til festen lige her.

Det her. Det er i bund og grund hele pointen. Så selv tak. Fornøjelsen er helt på min side.
 

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.