Jeg har et hemmeligt crush på… #4

Matt Groening. Et af de kloge hoveder bag The Simpsons og så urimeligt sjov.

Tommy Kjærsgaard. Snakker hurtigt, nørdet og utroligt passioneret omkring NFL i fjernsynet. Folk, der brænder for noget, er åndssvagt tiltrækkende.

Liam Neeson. Jeg ved godt, han er 62, men han er stadig en nydelig mand. For ikke at tale om afsindigt badass!

Ane. Nej, jeg har ikke slået hovedet. Jeg ved godt, Ane er en baby og sågar en baby af det forkerte køn, men Ane er special. Ane tilhører Elisabeth ovre hos Fyrsten & Fruen, og hun er det ultimative ønskebarn. Hendes fantastiskhed stammer nok mest fra Elisabeths enorme glæde over at være blevet mor, og det skinner igennem i en sådan grad, at selv jeg bliver begejstret over Anes eksistens!

Keith fra den nyeste sæson af America’s Next Top Model. Damn, that is a fine looking man!

Eminem. Det er det der med mænd, der kan noget med ord. Og selvironi. (Og cupcakes?)

Læs også del 1, del 2 og del 3.

Kommentarer (31)

 • ER HAN 62?? Nooooo 🙁
  Jeg synes også Liam Neeson er afsindigt fræk, men jeg anede ikke han var så gammel.
  Jovist – ældre end mig, men 62!!

 • Må jeg lige sige noget? Ham der Tommy Kjærsgaard ved jo ikke engang ret meget om NFL, selvom jeg er sikker på, at han gerne vil fremstå som om han gør. Han er i hvert fald utroligt dum at høre på til NFL-programmerne.
  Til gengæld er jeg helt vildt med liam neeson. Fantastisk!

 • Lige præcis! Han er så ukompetent en vært at mine ører bløder. Specielt da han havde det der “T-time, IF's you and me time”-pis. Bræk! Liam er jeg også helt med på, måske det er noget med navnet?

 • Ej, Cecilie, vi kan godt blive enige om at Tommy nogle gange virker lidt bøvet (Undskyld Tommy!), men jeg bliver lige nød til at tage manden lidt i forsvar. Han ved faktisk ret meget om NFL og amerikansk fodbold helt generelt, og det er uden tvivl noget han brænder for.
  At han af danske football fans er blevet stemplet har vidst lige så meget at gøre med at han er startet i TV3 set-uppet, i stedet for det oprindelige (tør man her sige ægte) TV2 Zulu setup, og min erfaring indikerer at lagt de fleste football fans derfor gerne trasher TV3/Viasat setuppet og værterne, selv om der sidder nogle ganske kompetente hoveder blandt de herrer.
  Heldigvis findes løsningen Gamepass fra NFL, og så behøver man hverken høre på de dumme, eller de passioneret, danske værter.

 • Tommy ved latterligt meget om amerikansk fodbold. Hans cv bærer præg af, at han ikke rigtigt har beskæftiget sig med andet både professionelt og i sin fritid de sidste MANGE år. Man kan selvfølgelig være uenig i hans betragtninger, men det er ikke ensbetydende med, at han er uvidende. Generelt får alle værterne, som Katrine siger, meget mere tæsk, end de fortjener alene af den årsag, at de ikke er Bøjgaard og Elming. Jeg bryder mig heller ikke om NFL på 3+, men det er programmets skyld, ikke menneskenes.

  Og så for en god ordens skyld: Pas lige på kammertonen. At sige “bræk!” og at han er “utroligt dum at høre på” er hverken særlig pænt, konstruktivt eller relevant for dette indlæg, så det vil jeg egentlig helst frabede mig.

 • Miriam, hvad sker der? Findes der et barn, du virkelig inderligt, synes er sød? (Bemærk venligst mindre ironi, tak!)
  Når det er sagt, så forstår jeg altså godt, at du er faldet for hende – hun er godt nok også såå sød! På den anden side har du nok heller ikke hørt hende græde endnu 😉

 • Keith fra den nye sæson ANTM er sååååå flot, mandig og sexet! Og han fremstår endda også, som om han har en rigtig god personlighed – SUK!

 • Kan godt være Tommy ved meget om NFL, men han er bare utrolig dårlig til at få det ud. Det tror jeg ikke du finder ret mange der ser football og ved noget om det som er uenige i.

 • Haha, man troede ikke, det kunne ske, vel? 😀 Men ja, jeg tror lige præcis, det er, fordi Elizabeth er så begejstret for hende, at der bare ikke er noget negativt ved moderskabet…

 • Jeg er helt enig i at Denzel skulle have en flad – bryder mig virkelig ikke om hans holdninger og hans mandestil, og derudover: Hvad skete der for det falske skæg????!!! (Og det er mig “Anonym” der skrev kommentaren om hotte Keith, ikke “Anonym” der godt kunne Denzel – bare for at slå det fast :D)

 • Jeg er “Anonym”, der skrev den om Denzel 🙂 Denzel er mørk, jeg gider kun knalde mørke mænd. Frikadellemænd er sgu so last season og slet ikke i kontakt med noget som helst sexuelt. Så længe Denzel bare holder sin mund 🙂

Der er lukket for kommentarer.