Endnu et par vindere og en Frank-update

Frank er ved at være rigtig træt af både mig og dyrlægen. Han nåede at få lige præcis halvandet døgn fri fra at få dryppet iskolde væsker i ørerne, før vi skulle tilbage til Fjenden, der udleverede en ny kur. Flere dråber i Frankens meget utilfredse ører. (Og endnu en 500 kroner trukket fra min efterhånden ret slunkne bankkonto.) Han er så vred, at jeg faktisk ikke rigtigt har set noget til ham, siden vi kom hjem i går. Jeg ved dog, han endnu er i live, for han vækkede mig med sin snorken fra under sengen klokken lort i morges… Jeg håber, han kommer frem fra sit skjul inden på mandag, hvor vi skal på læse-/juleferie.

Og apropos juleferie (bemærkede I lige en lækker segway der?), så skal vi jo have fundet vinderne af et par billetter til Anthon Bergs juletog. Jeg skal ærligt erkende, at jeg er en smule misundelig. Jeg ville væsentlig hellere køre i et tog med juleglæde og chokolade end i et med irritable pendlere og folk med så rådne høretelefoner, at hele kupéen skal trækkes med deres dødsmetal. Suk. Anyway, turen fra Jylland mod Kbh går til Louise Hede, mens turen fra København til Jylland går til Sofie A.! Tillykke! Send mig en mail på miriam1313@hotmail.com – og hvis billetten er vundet på vegne af en anden, så husk at skriv vedkommendes email-adresse i den. Billetten sendes nemlig elektronisk. Og så rigtig god tur! 🙂

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.