Jeg er jo Bridget Jones #159

1. Fik endelig sendt min Secret Santa-pakke. Det kostede 180 kroner! Ender ironisk nok med at blive min allerdyreste julegave i år.

2. På den baggrund må jeg dog nok siges at være ganske tilfreds med min beslutning om ikke at komme et par bøger i også… Så var jeg sikkert kommet af med en tusse i porto.

3. Da jeg trådte ind i dyrlægens meget fyldte venteværelse i torsdags, blev jeg mødt med et “og det må så være Frank, du kommer med der”, hvorefter de resterende kunder brød ud i latter.

4. På vej hjem fra selv samme aftale skulle vi lige i Netto efter cheddar, da en dreng på omkring 8 år nygerrigt forsøgte at få et glimt af indholdet af transportboksen. Jeg løftede den op, så han bedre kunne se og blev som tak mødt med et: “Nårh, den er tyk.”

5. I virkeligheden er Frank jo faktisk en anelse undervægtig, så jeg investerede i noget hundedyrt vådfoder hos dyrlægen i håb om at få ham fedet lidt op… Han slikker stadig bare sovsen af og efterlader resten i skålen.

6. Jeg tilbragte hele eftermiddagen i går i Tivoli med søster og dennes afkom. Det var helt overordentlig hyggeligt, selvom jeg i dag har dundrende ondt i ryggen, fordi jeg tilsyneladende har gået konstant foroverbøjet for at holde i små børnehænder. Amatør.

7. Jeg har også håret fuld af kunstigt sne, der ikke vil børstes ud. Det ligner grangiveligt skæl.

8. Dagens (ugens?) højdepunkt var i øvrigt besøget hos Julemanden, der var meget autentisk og bad om børnenes ønsker. Sigurd på 5 sagde ivrigt “rulleskøjter”, hvortil Julemanden svarede: “Det kan jeg godt lide. Jeg elsker alt med (h)jul, ho ho ho!” Jeg var smadret af grin. Hvornår fik jeg far-humor?

9. Jeg skal til Randers i morgen. Kan hverken vægt- eller pladsmæssigt have al min baggage. Mon Frank kan lokkes til at løfte lidt?

10. Det bliver i øvrigt en interessant juleferie. Har indtil videre læst lige præcis halvdelen af, hvad jeg ifølge min eksamenslæseplan skulle have været igennem. Fest!

(11. PS: Til de af jer, der kommenterer som anonym: Beklager den røvirriterende Captcha-ting er tilbage. Blogger har tilsyneladende gjort den obligatorisk. Jeg er i det hele taget temmelig træt af det foretagende og regner med at rykke til WordPress, når der kommer lidt mere luft i programmet. Væbn jer med tålmodighed så længe!)

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.