Aldrig mere Martin, del 1

Jeg har datet tre Martin’er i mit liv. Lige i streg endda. Det var mildest talt tre meget usuccesfulde oplevelser… Som jeg derfor naturligvis har besluttet mig for at skrive ned og dele med jer i denne føljeton. Enjoy!

Martin nummer et

Jeg var 22. Det var et par måneder siden, min ekskæreste havde meddelt, at han ikke rigtig gad mig mere og derefter straks fundet en pige, han fandt noget mere tiltalende. Jeg var godt og grundigt nede under gulvbrædderne, men besluttede mig for, at hvis han kunne, så kunne jeg også og oprettede resolut en profil på Dating.dk. På trods af at være en yderst selvtillidsboostende oplevelse, så var (og er, ahem) det lidt et tilbagevendende problem, at mænd, jeg fandt tiltrækkende, som oftest ikke havde det på samme måde som mig. Til gengæld var jeg tilsyneladende lige i øjet for meget unge håndværkertyper, der knapt nok kunne stave deres eget navn, samt midaldrende mænd fra Midtjylland. Sikke en fest.

Jeg fandt til sidst en sød mand ved navn Martin, der selv i al min hjertesmerte virkede lovende. Han gav mig blandt andet et link til en youtube-konto, hvor han sad helt bedårende med en guitar og sang den ene power ballad efter den anden. Jeg var solgt, og vi aftalte at drikke et glas rødvin hjemme hos mig.

Det startede ikke særlig godt. Da jeg åbnede døren, kunne jeg først og fremmest konstatere, at han var et godt stykke lavere, end han havde påstået. (Det er åbenbart en online dating-tendens på samme måde som med kvinder, der lyver om deres vægt.) Han må også have lagt omkring tredive forskellige filtre på sine videoer, for jeg kunne nærmest ikke genkende ham. Han så træt og slidt og gammel ud, og charmen var også lidt røget sammen med guitaren. Men der er jo noget med at skue en hund på noget hår, så jeg inviterede ham indenfor og fik åbnet vinen i en vældig fart.

Halvanden time senere var vinen væk, men stemningen var uheldigvis ikke blevet mindre akavet af den grund. Han var tydeligvis ikke imponeret over min etværelseslejlighed fyldt med IKEA-møbler eller det faktum, at jeg havde en kanin stående i et bur på mit skrivebord, mens jeg syntes, han var den tørreste kiks, jeg nogensinde havde mødt. Jeg blev ved med at hinte til ham, at det måske ville være bedst for alle parter, hvis han pænt gik hjem igen, men jeg havde ikke meget held med det.

Eksempel på samtaleforsøg:

*Akavet stilhed*

Ham (Pegende på skålen med frugt på mit spisebord): “Sådan en skal jeg også have anskaffet mig.”

Mig: “Den er også pæn. Fra Holmegaard.”

Ham: “Det var nu mere frugten, jeg mente.”

Mig: “Nårh ja. Ha ha.”

*Akavet stilhed*

Til sidst besluttede han sig heldigvis for, at vi havde tortureret hinanden længe nok og gjorde mine til at gå. Jeg fulgte ham ivrigt til døren, hvor han af Gud ved hvilken grund lagde op til at kysse mig farvel. Nej nej. Nej nej nej. Jeg vendte allernådigst kinden til og lukkede døren så hurtigt, at han muligvis fik et rap i røven. Derefter sukkede jeg dybt, spiste en halv pakke Marabou og traf en beslutning om, at det der dating, det vist godt kunne vente lidt endnu…

Comments (46)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.