Hvad dine Tinder-billeder siger om dig

 

Må nok hellere indsætte den obligatoriske disclaimer om, at ja, det her er overfladisk, generaliserende og fordømmende, men det er også kun for sjov!

 • Børnebilleder – Jeg har børn/jeg vil gerne have børn/jeg går målrettet efter de skrukke piger.
 • Bar overkrop/fitnessbilleder i spejlet – Jeg er måske ikke den skarpeste kniv i skuffen, men jeg har sixpack!
 • Gruppebilleder – Jeg ved ikke, at jeg ikke er den lækreste i min vennekreds.
 • Ekstremsportbilleder – Mit liv er bedre end dit liv.
 • Bryllupsbilleder – Jeg er ikke ovre min eks/jeg er herredårlig til at være utro.
 • DKBN-billeder – Jeg har det ret svært med min alder og bruger derfor stadig billeder, fra da jeg var 21.
 • Billeder i smoking, tydeligvis fra en større begivenhed – Jeg går normalt kun i joggingtøj.
 • Udelukkende billeder med virkelig smukke piger – Must be this hot or over to ride.
 • Billeder taget helt absurd langt nedefra – Se, hvor ren min næse er!
 • Mørke, grumsede billeder man ikke rigtigt kan se, hvad forestiller – Det må være godt nok. Jeg går ikke så meget op i ting.
 • Billeder af kæledyr – Jeg scorer lige nogle billige point. (Undetegnede har muligvis liket udelukkende pga. virkelig sød kat.)
 • Udelukkende billeder af Real Madrid – DANGER! DANGER! Kan kun tale om offside-regler og Cristiano Ronaldo!
 • Nøgenbilleder – My name is Buck and I’m here to fuck.

Kommentarer (28)

 • Hej. Ved godt det her ikke har noget at gøre med indlægget, men har lige et spørgsmål. Jeg ved du er stor Veronica Mars fan og vil bare lige høre om du kender et sted på nettet hvor man kan se sæson tre?

 • Hvis du har netflix, kan du downloade den proxy der hedder “Hola”, slå den til og sig du er i Canada. Vupti: Candisk netflix med Veronica Mars 🙂

 • Miriam, hvordan ser du på Vodly? Jeg forsøger (ihærdigt) at se Keeping Up, men ligemeget hvilket “link”, jeg vælger, kommer den op med det grønne billede og så “opret en bruger”, og det har jeg rigtig dårlige erfaringer med, da de pludseligt trækker penge. Har du oprettet en bruger med kontooplysninger og det hele, eller har du en smutvej? Hjææææælp

 • Altså, det handler jo om at komme ind til den rigtige afspiller, og der popper som regel en masse reklamer og hejs op. Man skal ALDRIG oprette sig! Den rigtige afspiller vil altid være gratis, men som regel skal man et par links ind, før man kommer til den. Vælger du et link som fx sharerepo, så åbner den omkring 15 reklamevinduer, men også den egentlige afspiller. Det kan være lidt en jungle at finde rundt i. Især hvis der er tre forskellige links, der siger “continue to video”. Det gælder om at vælge det rigtige link – de andre er reklame. Det rigtige er som regel det mest ydmyge at se på. 😉

 • Det er sjovt den med kæledyrene har FULDSTÆNDIG modsatte virkning på mig. Fyren skal være virkelig, virkelig pæn før jeg liker, hvis der er et dyr et af billederne haha. Men jeg er også bange for dyr i alle afskyninger.

 • Noooooooo… Siger du lige nej til Gaston?!?! Han er røv lækker. 😀

  Og til den med gruppebilleder kunne teksten også være: Jeg VED, jeg ikke er den lækreste i min vennekreds, men måske du tror, jeg er en af mine lækre venner. 😉

 • Hvorfor installerer I ikke bare adblock i jeres browser? Så åbner linket med det samme uden noget andet 🙂 Ellers googl project free tv, der er ofte gode links, prøv især: vodlocker, gorillavid, allmyvideos

 • Som nærmest professionel streamer kommer jeg lige med mine generelle erfaringer.
  1) Brug google chrome som browser og installer ad blocker. Man slipper for de tusind pop-up samt du slipper for alle de reklamer der er på blandt andet facebook! Verden er bare meget smukkere med adblocker.
  2) Netflix (Installer Hola og betal via det amerikanske site, det er ca. halv pris. Når man har Hola kan man frit skifte mellem de forskellige lande. Der er eksempelvis ikke Modern Family på den amerikanske, men den ligger på den danske).
  3) Watchseries.to og project free tv. Mellem disse to kan man nærmest finde alle serier. Jeg bruger mest gorillavid, vodlocker og vidbull. De plejer at fungere.

  God seriekigning til alle!:)

 • Nu siger jeg bare noget, ikke.. Real Madrid fans er decideret farlige. Og ja, jeg skærer alle over én kam. Men så lækker er Cristiano Ronaldo altså heller ikke. Har I set det Adams æble? Det er jo forfærdeligt. Og er hans hår egentlig stift eller bare fyldt med olie?

 • Jeg har truffet et bevidst valg om ikke at have ad blocker. Der er en masse hjemmesider, jeg bruger (inkl. fx en massse bloggere), der tjener deres penge på reklamer, og ved at bruge ad block er jeg effektivt med til at mindske deres indkomst. Det er jeg ikke interesseret i.

 • Man kan jo (jaja, ved det godt:o) købe hele “sættet” på Amazon… 250-300 kroner for alle tre sæsoner +filmen (og da er man jo også med og støttet lidt mere officielt;))

 • Jeg kan anbefale PopcornTime – det er et program man downloader (fungerer som vodly men uden alle de reklamer og links osv) og så har den stort set alle film og serier der findes, undtagen meget ukendte. Og derigennem kan man så se film og serier i høj kvalitet endda. Bruger jeg da vodly er blevet meget besværligt med alle de links og popup-reklamer.

 • du har glemt noget mht selfie i spejlet (ikke nødvendigvis i bar overkrop).
  selfie i spejlet = “jeg har ingen venner, der kan tag billeder af mig. desuden tog jeg 50+ billeder før dette, før jeg fandt et, jeg var tilfreds med.”

 • Filmen opfordrer jeg i den grad også folk til at støtte, da det er essentielt for, at der bliver lavet en 2'er. Streaming synes jeg generelt er enormt bøvlet, men hver sin fornøjelse.

 • Joeh, men det er sjældent, folk udelukkende har gruppebilleder. Som regel er der et egobillede senere og så bliver man fælt skuffet over, at det ikke var ham den lækre, der havde en profil..

 • Jeg synes, Ronaldo er åndssvagt slesk. Wadr! Men hvis man render ind i en fyr, der taler om hans udseende i stedet for hans fodboldevner, så skal man måske også bare lede videre… 😉

 • Njaeh, den med ingen venner synes jeg ikke spiller. Alle tager jo selfies i dag… Men 50+ billeder i et forsøg på at se lækker ud? Tjek! 😀

 • Jeg har ALDRIG lagt mærke til det med hans adams æble før, men nu er det da stort set det eneste jeg lægger mærke til på ham. Haha! 😀

Der er lukket for kommentarer.