Shhh… #47

Der er kommet rigtig mange hemmeligheder i relation til det sidste indlægs tragikomiske shitstorm, hvoraf virkelig mange er fra folk, der syntes, deres egne børn var grimme, da de var små, og en enkelt kommer fra en skrækslagen teenager, der virkelig ikke vil være voksen, hvis det betyder, at man kan bruge timer på passioneret at diskutere den slags ligegyldigheder på internettet. For ikke at starte debatten op igen har jeg dog meget bevidst valgt ikke at udgive nogen af dem, men jeg sætter pris på jeres engagement! 😀

Bør måske lige for en god ordens skyld sige, at jeg i dette indlæg går tilbage til at slå hårdt ned på (læs: sletter) negative kommentarer. Egne hemmeligheder kan som altid indsendes her. Enjoy!

3 år er lang tid. Hvis du efterfølgende får dig et job inde for samme område, kan du lægge mange flere år til. Jeg ved intet om dine forældre, måske er de nogle skrækkelige mennesker, men kunne det tænkes, det alligevel var et forsøg værd med en samtale om deres ønsker vs. dine?
 

Kommentarer (38)

Der er lukket for kommentarer.