Jeg er jo Bridget Jones #157

1. Til folk, der ikke forstår, hvor jeg har mine kattedametendenser fra, vil jeg lige oplyse, at min mor ikke bare har købt en julekalender til Frank, men også reelt sendt den sådan her. (Er det der Fl. Æske sort snak, så er der en forklaring her.)

2. Som afsender stod der: “Mormor”.

3. Apropos Frank, så er jeg ret sikker på, at han forstår dansk. I hvert fald var han mistænkeligt vred på mig efter at have overhørt mig booke en tid hos dyrlægen.

4. Dyrlægen begyndte i øvrigt at grine, da hun hørte patientens navn. Hvad? Frank er da smukt!

5. Grundet selv samme dyrlægeaftale har jeg for første gang i årevis siddet helt passiv på Black Friday. Det gjorde nærmest fysisk ondt, men helt ærligt, dyrlægeregninger bliver altid ca. tre gange så store, som man forventer, så jeg turde ikke købe så meget som en lillebitte neglelak.

6. Fra mit køkken kan jeg se ind til genboen i bygningen over for min. Der bor en pige på omkring 12 år. Hun har en Kinder-julekalender stående i vinduet. Jeg er langsomt ved at dø af misundelse.

7. Det bliver i det hele taget sværere og sværere at holde mig på LCHFs smalle sti. Hver fiber i min krop skriger af mig, at jeg skal have nogle af Cloettas skumjulemænd. Det skal jeg da ha’, det skal jeg da ha’, Thorkild!

8. LCHF er i øvrigt noget fucking mærkeligt noget. Jeg kan spise SÅ artig og træne fire gange på uge og tage 100 gram på, men så sidste uge, hvor jeg levede af ostehaps og cheddar, tabte jeg 1,7 kilo. What the actual fuck?

9.  I dag besluttede jeg, at jeg godt lige kunne stikke fødderne i et par ballerinaer uden strømper og smutte i Irma. Jeg mener, strømper i ballerinaer ser jo åndssvagt ud. Kan informere om, at det var en mindre klog beslutning, og at jeg muligvis mister min højre lilletå til forfrysninger.

10. Min mor efterlyser en ønskeseddel… Og jeg er bare ikke rigtigt kommet videre siden sidste års lidt urealistiske én af slagsen. (Dinosaur-onesien har jeg forresten i mellemtiden foræret mig selv. Ja, seriøst.)

Kommentarer (24)

 • Haha – noget til næsen! Hvis du læser med hos Madbanditten, så har hun faktisk lige smidt et indlæg op om, hvordan man kan komme gennem december på LCHF…

  Og nu ved jeg godt, du ikke gider at have råd omkring det, men jeg er da pisse ligeglad! Så siger bare: lad være med at fokusere på tallet på vægten. Det lyver. Og det gør det virkelig svært at se det fornuftige i en kostomlægning, der ikke indeholder lys chokolade og skumjulemænd.
  Mærk efter i kroppen, hvordan du har det – mit bud er, at du fungerer bedre, er mindre træt, oppustet osv… Fokusér på det, og så Fuck den fucking fuck-vægt. Eller gå i det mindste over til at bruge et målebånd i stedet, hvis du har brug for noget målbart. For jeg er sikker på, det virker, selvom du ikke ser det på tallet på vægten 🙂

 • http://goo.gl/3k1zMl Fandt den på Pinterest, og likede den faktisk kun, fordi jeg ville linke den til dig. Jeg er doven, og kom fra det, indtil jeg lige læste at du mangler ønsker. Er det lame at jeg tænker sådan, når vi slet ikke kender hinanden? Anyway. 😀

 • Hvis der var en like-knap her, altså til Miriams svar, havde jeg trykket like, unliket og liket igen – man skal squ have lov at brokke sig.

 • det lyder som om hun helt har opgivet børnebørn 🙂
  for at det ikke lyder som en fornærmelse, må jeg hellere lige nævnte, at jeg er evighedssingle, der netop har besluttet helt at opgive mænd og fået en kat. min mor er allerede begyndt at spørge til hvordan “vi” har det.

 • Miriam – jeg skylder dig en kæmpe TAK. Den kommer her:
  TAK fordi du introducerede os/mig for Poshé Topcoat. Den er altså helt fantastisk (jeg er faktisk en anelse chokeret over, hvor god den rent faktisk er)!

 • Hahaha! Jeg ELSKER din kommentar Anonym 🙂

  Min kat blev også min rebound efter et meget hårdt break-up og folk ruller øjne når jeg fortæller hvor dejligt det er at putte med ham (katten) om aftenen 😀 Hurra for Single-Crazycat-Ladies!

  – Smil fra Pigepaatvaers

 • Den med dyrlægeregningen er sikker hver gang! Sidst udviklede min kats dyrlægebesøg sig fra 500 til 1600 kroner. Desuden varmer det mit kattehjerte, at Frank bliver juleforkælet. Det er det gode ved at være enekat. Min mor er pt. nede på fire katte, hvilket er det laveste i årevis, og min oldemor havde 32 af dem. Ja, 32. På én gang. Lidt en “can't hug every cat”-situation.

 • Åh, LCHF må være SÅ svært at overholde? Muligvis fordi jeg selv ikke kan li hverken fedt eller salt, men eeeelsker kulhydrater og alt der smager i nærheden af sødt 😉

  Held og lykke i december, måske skal du sætte dig som mål at holde vægten og ikke stresse over vægttab? Det kan godt en julemåned sur (især hvis du elsker Kinder), men samtidig fjerne fokus lidt fra det hele.. Så ender du måske med at have tabt dig lidt alligevel og får en succes, men hvis du ikke har, så er det stadig cool – dit mål var jo bare at holde vægten!
  Desuden læste jeg en interessant artikel om det med når vægten svinger +/-2 kg indenfor kort tid; det kan være fedtceller der fyldes med vand når triglyceriderne forsvinder. De har det nemlig med at binde væske for så pludselig slippe en stor del af det og derfor kan du se et vægttab på 1,7 kg.

  Sig til hvis det er for damebladsagtigt, så lukker jeg røven! 😀

 • Haha, hvis jeg havde planer om at få børn engang, ville jeg nok tage det som en fornærmelse, men det har jeg heldigvis ikke… Hun har dog allerede tre, så hun har ingen grund til brok. 😉

 • Jeg synes faktisk, LCHF er nemt at overholde det meste af tiden. Man er jo afvænnet sukker, så det er kun den psykiske trang, der skal bekæmpes, og den er overraskende nem.

Der er lukket for kommentarer.