November 2013

For første gang i evigheder har jeg rent faktisk formået at lave et flashback indlæg i den måned, det drejer sig om. Yay mig! (Og det har selvfølgelig absolut intet med overspringshandlinger at gøre.)

I november 2013…

…Var det en overraskende følelsesladet oplevelse at sige farvel til en tand(?!). Jeg har i øvrigt stadig ikke helt vænnet mig til den nye.

…Var Frank (med stor entusiame) humlebi til forsinket Halloween.

…Lavede jeg et virkelig useriøst, men utroligt sjovt indlæg med “Girl Code”-tweets.

…Fortalte jeg om mine blogambitioner. Denne måned bliver i øvrigt sandsynligvis den første måned, hvor mine sidevisninger ikke stiger. Det er heldigvis ikke, fordi I ikke kan lide mig mere, men fordi Bloglovin’ har lavet deres app om, så de nu høster sidevisningerne fra alle dem, der bruger app’en på mobil og iPad. Op mod en tredjedel af jer læser med på den måde, så det er selvfølgelig et ordentlig hak i statistikken. (Og også derfor BloggersDelight-blogs har indført det der røvirriterende “læs mere på bloggen”-halløj, i øvrigt.)

…Havde Kim Kardashian for Gud ved hvilken gang et outfit på, jeg virkelig ikke forstod

…Afslørede jeg nogle af mine hemmelige crushes. Som fx Legolas (men ikke Orlando Bloom!).

…Og endelig kom jeg med en fyldestgørende forklaring på, hvad det nu lige er, der er med mig og børn.

Kommentarer (11)

 • Åh – jeg havde virkelig undret mig over, hvorfor så mange blogs var begyndt på det dér irriterende “Læs mere på bloggen”, og jeg er faktisk helt stoppet med at læse blogs på iPad og iPhone. Det resulterer så også i, at jeg har flere hundrede ulæste indlæg, når jeg så endelig får tændt min computer. Derfor sker det også, at jeg simpelthen bare markerer dem alle som læste – virkelig ærgerligt, når jeg nu ikke har læst dem… Men nu fik jeg svaret – tak!

 • Jeg fik rykket en tand ud i starten af gymnasietiden, fordi jeg ikke gad have den rodbehandlet – og det var åbenbart temmelig perfekt, for så gjorde det slet ikke ondt at få visdomstand, i netop den side B-) Men vænner mig sgu aldrig helt til, det ekstra store mellemrum, selvom det er mellem de tog bagerste kindtænder 😀

  – Anne

 • Arrrgh, er så træt af det med Bloglovin, for jeg gider ikke det der 'Læs mere'-tis. Jeg er begyndt at bruge en app, der hedder Feedly i stedet, der burde du få min sidevisning i statistikken… Den kan varmt anbefales, den app, for der kan man også tilføje sider, som ikke lige er på Bloglovin, fx nyhedssites og også YouTube-kanaler…

  Her er det så, at det der læs-mere-tis gør mig rætti træt, fordi det kræver et ekstra klik … Og en hølvedes tid, fordi man skal loade igen. Suk.

  Nå, men Feedly. Så går man til gengæld glip af likes på BL. Hvis ikke det er det ene… 😉

  Kender godt det med crush på fiktive personer. Sådan har jeg det med Jack Sparrow, men ikke Johnny Depp 😉

 • Jeg bruger også Feedly. Hoppede derover, da google lukkede deres reader, og BL har jeg aldrig brugt, i protest mod “følg mig på BL”-indlæggene, der en overgang florerede på alle blogs. Men Feedly kan varmt anbefales. 🙂

 • Det er unægteligt pisseirriterende, og jeg tror lige præcis, det har den effekt, du der beskriver. Jeg mener, jeg forstår godt, man ikke vil gå glip af sidevisningerne – især når man tjener penge på dem, som jo er tilfældet hos BD – men personligt vil jeg hellere æde tabet og spare mine læsere for den irritation… Og håbe på, Bloglovin' kommer på bedre tanker!

Der er lukket for kommentarer.