20 spørgsmål

Inspirationen halter lidt i dag, så jeg har nakket et spørgeskema ovre fra Elisabeth. De er så teenagehyggelige.

1. Hvor bor du? På Østerbro. I København er det lidt devisen, at din bydel siger alt om dig. Jeg passer nok meget godt til Østerbro, hvis man ser bort fra den overvældende mængde børnebeboere.

2. Hvad gør dig rigtig lykkelig? Jul. Bekymringsfri hygge og masser af traditioner. Det er derfor, jeg er sådan en juleluder. Og Frank, selvfølgelig.

3. Hvornår græd du sidst? I går aftes. (Ny Hope for Paws-video.)

4. Hvad vil du gerne være, når du bliver voksen? Noget, der ikke giver mig grund til at synes, at jorden er ved at gå under hver søndag aften.

5. Går du til noget? Altså jeg frekventerer den lokale Fitness World med jævne mellemrum, men jeg forbinder lidt udtrykket “gå til noget” med en hobby, (det være sig altså noget, man godt kan lide,) og jeg er der helt sikkert mere af nød end af lyst. Jeg gik engang til ridning. Det savner jeg helt afskyeligt.

6. Hvad er du rigtig god til? Fuldekaraoke. Og spinatrisotto.

7. Hvad er du rigtig dårlig til? At tage fejl. Eller nok i virkeligheden snarere at indrømme, når jeg har taget fejl. Jeg arbejder på det.

8. Samler du på noget? …Nullermænd?

9. Er du medlem af folkekirken? Oh yes! Og jeg kan også stadig trosbekendelsen udenad!

10. Hvem taler du oftest i telefon med? Min mor. Faktisk taler jeg sjældent i telefon med andre. Jeg hader lidt at tale i telefon.

11. Er du bange for noget? Edderkopper, fiasko og at det engang bliver alment acceptabelt at droppe t’et i “nødt”.

12. Hvad ønsker du i livet? Ja, for det er da et spørgsmål, man sådan lige kan besvare på to linjer! Jeg vil gerne blive rig, flytte til USA og starte et dyreinternat. Folk derovre behandler deres dyr endnu værre end os, suk.

13. Hvad imponerer dig? Ambition og intelligens. Og folk, der kan vrikke med ørerne.

14. Hvad mangler du at gøre? At gå i gang med pensum til den kommende helvedseksamen. Det har en altafgørende indflydelse på resultatet, deadline er lige om lidt, og jeg stikker lykkeligt fingrene i ørerne og råber: “LALALALA JEG KAN IKKE HØRE DIG!!” ‘Tis what I do.

15. Hvad vil du gerne blive bedre til? At gå tidligt i seng.

16. Hvad er det sjoveste, du har været til fastelavn? En tube Colgate, tror jeg. Det var et hjemmelavet kostume, og det var ikke særlig succesfuldt.

17. Har du nogensinde vundet noget? Ja, mand! Men det er nu ret lang tid siden sidst. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde i Lotto, men jeg er for nærig til at købe en kupon…

18. Hvis din mand skulle sige tre ting om dig, hvad ville det så være? Miav, miav, miav? (Fuck det her spørgsmål.)

19. Hvilke er dine yndlingsblogs? Lige nu er jeg faktisk kørt lidt træt i blogland og læser (ironisk nok) mest indlæg med Asos-collager, så jeg kan få inspiration til at bruge det der gavekort, I har være så fantastiske at indtjene mig efter gårsdagens indlæg. Af hjertet tak. Sådan virkelig. I har så meget reddet min ellers lidt sørgelige, sengeliggende weekend! 🙂

20. Hvad er dit største ønske lige nu og her? Cloettas juleskum i fuldstændigt latterlige mængder!

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.