Repost-tip: Unidays!

Min absolutte foretrukne måde at shoppe på er med rabatter. Faktisk bryder jeg mig ikke om at betale fuld pris for noget som helst. Derfor prøvede jeg også for nogle år siden at blive medlem af Unidays, men ak, det var kun for UK-beboere. (Hvis I ikke kender Unidays, så er det helt basalt studenterrabat-mekka med både permanente og periodiske koder til alskens online shopping.) Siden da er Unidays heldigvis gået internationalt og er således nu også danskervenligt… Og lige nu kører de med 20% hos Asos! Lige i tide til at få nogle juleting hjem. Nogle af os har jo et Gertrud Sand-agtigt ry, vi skal leve op til. 😉

Tilmelding er nemt: Du vælger dit uddannelsessted ud fra en liste, hvorefter der automatisk åbner et nyt vindue med log-on til dit uddannelsessteds intranet. Du logger ind og bekræfter derved at være studerende, og voila! Så er du inde i varmen. Derefter klikker du bare på en af de kampagner, du vil have koder til, og så får du sådan én. Skidesmart.

Hører I nu til de læsere, der mener, at min bloggingtimeløn godt kunne hæves lidt (fra nul, ahem), så synes jeg, I skal blive medlem af Unidays via det her link. Altså, hvis I nu er studerende og reelt har lyst til at være medlem af Unidays, selvfølgelig. Så får jeg nemlig TI HELE KRONER! Når I så er blevet medlem, så kan I selv begynde at spamme venner/læsere/folk I møder på gaden med jeres egne links, for man kan tjene op til 300 kroner om måneden på den måde. Hallo! Selvom det måske lige er ambitiøst nok at få 30 mennesker til at blive medlemmer hver eneste måned, så er en tier per medlem alligevel ikke en dårlig akkord-løn i min bog. Man får selvfølgelig ikke pengene, men de kan omdannes til gavekort, og gavekort er noget af det, jeg allerbedst kan lide i hele verden! Især gavekort til Asos, når der er 20% rabat…

PS: Undskyld til dem, der ikke er studerende for et temmelig irrelevant indlæg. 

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.