Juni 2013

Så forsvandt juni, og det er tid til endnu et flashback til sidste år på bloggen. Jeg ved godt, det er kliché at råbe op om, hvor hurtigt tiden går, men holy fuck, hvor går tiden hurtigt!

I juni 2013…

…Gav jeg mit bud på, hvilke af nutidens tendenser vi kommer til at være rigtig flove over i fremtiden.

…Præsenterede jeg alle mine yndlingsblogs delt op i to grupper: De udvendige og de indvendige. Det er sjovt, som min smag har ændret sig på et år. Der er overraskende mange af de blogs, jeg dengang anbefalede, som jeg ikke følger mere. Til gengæld er der jo så heldigvis kommet en del nye til!

…Fandt jeg Frank i skoform og forelskede mig hovedkulds, selvom jeg jo i virkeligheden synes, loafers er forfærdeligt grimme. Mine eksemplarer er i øvrigt ved at være godt slidte, så hvis nogen skulle ligge inde med et par i str 41, så råb lige op!

…Måbede jeg over, hvor stor en forskel den rigtige makeup kan gøre for ens udseende.

…Modtog jeg den bedste gave, jeg nogensinde har fået på bloggen courtesy of InWear. For filan, hvor jeg elsker de sko!

…Opdagede jeg mirakelmidlet, der er Poshé.

Flashede jeg Fulde-Miriam. Åh, Fulde-Miriam er et smukt, smukt menneske!

Kommentarer (39)

Der er lukket for kommentarer.