Jeg er jo Bridget Jones #136

1. På trods af at have gået det meste af sidste uge og skældt mig selv ud for at være økonomisk uansvarlig, så kunne jeg alligevel ikke modstå Magasins temmelig crazy 2 OPI for 99 kroners-tilbud. Vi snakker altså lakker, der til daglig koster 125-175 kroner stykket, ikk’å?

2. Samme nat smadrede jeg min hånd ind i væggen i søvne og knækkede en negl. Helt ned til bunden. De var lige blevet den perfekte længde og det hele!

3. Som Facebook-folket ved, så var Frank så sej at vind mig et gavekort noget noget neglesjov for et par uger siden. Damen, jeg talte med, var simpelthen så fantastisk sød, og vi snakkede lidt frem og tilbage, da jeg skulle have min præmie. For et par dage siden kom min ordre så. Det var overhovedet ikke det, jeg bestilte, men jeg kan ikke få mig selv til at sige noget…

4. Apropos Frank, så var han lige kommet ind i en af de der rare perioder, hvor han vil snakke og nusse hele tiden… Indtil jeg opdagede, at hans øreinfektion er vendt tilbage, hvilket betyder, at han skal have endnu en omgang øredråber. Gæt hvem der pt bliver behandlet som fanden selv?

5. Der er kommet usædvanligt mange nye følgere til på Bloglovin’ de seneste par dage, og i stedet for at være glad for det, er jeg overbevist om, at der må være sket en fejl, og de allesammen forsvinder igen lige om lidt.

6. Jeg bliver lige dele glad og irriteret over mængden af studenter, der fylder gadebilledet for tiden. Glad fordi det minder mig om min egen, søde studentertid og irriteret, fordi det samtidig minder mig om, hvor tudsegammel jeg efterhånden er. Jeg ved ikke engang, hvor min studenterhue befinder sig nu.

7. For nærmest præcis et år siden, rendte jeg ind i en røv fra fortiden på en datingside. I lørdags rendte jeg ind i ham på Hornsleth og brugte de efterfølgende timer på meget ihærdigt at undgå at være nødt til at tale med ham.

8. Ikke mindst fordi jeg er i hvert fald 20 kg tungere end sidst, jeg så ham, og det er ikke just en personlig sejr.

9. Jeg endte med at undgå røven, til gengæld var der en anden røv, der var så fuld, at jeg fik væltet øl ned over mig intet mindre en tre separate gange. Så styr da din brandert, menneske!

10. Da jeg på vej i byen i øvrigt havde en anelse problemer med at få mine sko på, udtalte min veninde grinende: “Hvis det her ikke kommer med i Bridget, så bliver jeg sur!” …Bloggen er langsomt ved at overtage mit liv. (Og værsgo, Janni!)

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.