Kommentarer (32)

 • Ssh #24 & #25 har virkelig været nogle sjove indlæg! Det er så fedt, at folk vil sende deres hemmeligheder ind til dig og holde konceptet kørende!

 • Århhh, en god omgang!
  Er helt vild med den med plakaten. Det er jo så latterligt at det skal koste så meget for et stykke reproduceret papir!

 • Åh en god omgang denne gang 😀 😀
  Jeg har tænkt SÅ meget på hende der klemmer roulader – hver gang jeg handler og ser en roulade, tænker jeg på det! Hahaha!

 • De er vildt gode lige for tiden 🙂
  Flere hemmeligheder!!!
  Jeg tror desværre den sidste er en af mine veninder :O
  Den med sex; seriøst du tror ikke bare der er noget galt med den/de mænd du har været sammen med?!

 • Jeg kan ikke udstå, når folk står og pick n' mixer med jordbærbakkerne! Få da dine beskidte grabber ud af mine jordbær. Man får den bakke, man får, flaws and all.

 • Den med kæresten, der begår indbrud, gav mig ondt i maven. Vil du virkelig være med til det?
  Og den med ikke at børste tænder, føj 😀

 • Tror nu mere på, at hun bare ikke har mødt den rette!
  Inden jeg mødte min nuværende kæreste, da var sex sgu heller ikke interessant i mine øjne. Og jeg har sgu aldrig været til piger 😉

 • Hahaha.. fair nok 😀
  Jeg foreslog det fordi jeg selv aldrig har syntes at sex med mænd var totalt mindblowing – bevares, det var da okay, men det var ikke noget jeg selv ville lægge op til, og fyre/drengekærester ville ofte spørge mig hvorfor jeg var så passiv og aldrig kom osv. Har ofte med fyre ligget og tænkt, er han ikke snart færdig så jeg kan lave noget andet? Og jeg syntes egentlig heller ikke at pik var det lækreste i verden, så jeg begyndte at tænke om der var noget galt med mig…Indtil at jeg så var sammen med pige og pludselig fandt ud af hvor fucking fantastisk det var på et niveau jeg aldrig havde oplevet før… så gik det ligesom op for mig der at jeg sgu nok aldrig havde været til fyre haha! 😀

 • Den med tyveri, den blev jeg enormt vred og harm over. Det er synd for hende, at være i et forhold med én der er sådan. Jeg vil nemlig helst tro, at hun i virkeligheden bare er en forvirret ung pige, som ikke forstår alvoren, og hurtigt blivere klogere før det er for sent. Men thumbs up for at poste det. Måske hun godt kan se, at det er noget hun bare skal holde sig langt væk fra? Det håber jeg. Hvis ikke for sin egen skyld, så i hvert fald i respekt for de mennesker det går ud over. Det er jo ikke bare ting. Indbrud i eget hjem, det kan virkelig gøre folk virkelig kede af det – om det så er en computer med private familiebilleder, den antikke vase fra farmor, eller en halskæde fra den mor man mistede som ung… Og så tanken om, at nogen har været inde i ens eget hjem, kan virkelig give mareridt. Det fik jeg selv årevis efter et indbrud i mit hjem som barn. Æv.

  Btw…. Rouladeklemmeren, det er bare alt for sjovt!!! 🙂

 • Nogle mennesker er bare ikke lige så pjattede med sex som andre. Jeg tror dog også personligt, der i denne sammenhæng er tale om, at vedkommende bare ikke har fundet den rigtige partner endnu. Om det så er en kvinde eller en mand. 😉

 • Jeg gætter på, at hun helt sikkert ved, at det er forkert. Det kan man aflæse af formuleringen. Men som med alt andet, når det gælder forhold og kærlighed, så er det lettere sagt end gjort at sige fra. 🙁

 • Jeg tænker bare, “det da fjollet ikke lige at kalde et mødested inden sådan en koncert” – sæt nu jeg var der. Men jeg har brede skuldre 😉

Der er lukket for kommentarer.