Tip: Pænt, billigt bras

Det er ved at være et års tid siden, jeg sidst tippede om Aliexpress, og eftersom der er kommet en del nye til siden, og jeg i øvrigt for nyligt har fået en ordre ind ad døren, så gentager vi lige successen.

Aliexpress er en side, der langt hen ad vejen fungerer ligesom eBay. Forskellen er bare, at der på Aliexpress ofte er tale om engrosforhandlere, hvorfor deres priser er nærmest latterligt lave. (Ja, selv i forhold til eBay!) Det betyder imidlertid også, at nogle af forhandlerne har et mindstebeløb, man skal købe for. Alle tingene, I ser ovenfor, er derfor fra samme sælger, og der er for lige omkring $10, eller 55 kroner. Det er ikke just dyrt for otte ringe, fem halskæder og to blomster til håret. Og ja, selvfølgelig er det noget juks, men det er Glitters ting jo også, og de koster en mindre formue.

Ligesom med eBay er ventetiden ret styg, fordi skidtet skal hele vejen fra Kina, og man skal også være obs på at købe fra sælgere med gode anmeldelser, men jeg har aldrig haft problemer med dem, så hermed et videregivet tip til jer, der også har en tendens til at smide jeres smykker væk og derfor foretrækker kinesisk bras frem for bedstemors arvestykker…

Kommentarer (8)

  • Jeg foretrækker ikke kinesisk bras, men det gør min økonomi – og min evne til at miste ting ;). Og så alligevel, så synes jeg ofte at det er sjovt lige at prøve nogle ting af. Så kan man jo også en enkelt gang i mellem investere i noget helt særligt, hvis man opdager en tendens i hvilken type smykker etc. man ofte går tilbage til, og derved undgå at investeringen bliver til en fejlinvestering.
    Men ved Gud… de ventetider, de er også svære for mig. Jeg er MEGET utålmodig :).

  • Man KAN faktisk også få kinesiske ting i bedre kvalitet. De to chokere på det nederste billede er faktisk rigtig fine. Jeg har bare en tendens til at blive enormt grådig og vil have så meget som muligt, og så bliver det som regel det billigste. 😀

Der er lukket for kommentarer.