Frank reagerer på børn.

Nogle gange glemmer jeg at smide Frank på bloggen, fordi jeg jo går op og ned af ham dagligt og derfor ikke rigtigt bemærker, når han har haft en lidt for lang blogpause, men så er det jo godt, I kan gøre mig opmærksom på det! Frank er meget beæret over, at hans fans tænker på ham, så hermed er lidt Frank til jeres torsdag. 😉
Billederne er fra sidst, vi var hjemme hos mine forældre, hvor vi jo ferierer fra tid til anden. Frank ligger oven på en kæmpe bunke hynder og nyder livet, mens jeg fodrer ham godbidder, som var han en anden græsk gud. Men så sker det, at lige som han har taget imod en godbid, kommer min niece og nevø væltende ud gennem døren midt i en temmelig højlydt sværdduel. Og Frank, der generelt er temmelig skeptisk over for både børn og larm, fryser. Man kan nærmest se ham tænke: “Fuck, fuck, fuck, fuck.” 
Og det kom der så de her billeder ud af.

Comments (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.